Zdravím všechny,
manželku bohužel potkala protijedoucí paní. Výsledkem je totálka a pojišťovna protistrany nacenila auto na směšnou hodnotu. Tak mě napadlo, jestli by se tady nehodilo někomu za nějakou rozumnější cenu.
je potkané na levou přední část. Ale nárazník i světlo jsou vlastně v pořádku, spíš odřené. Horší už je na tom náprava. Konkrétně levé přední kolo je komplet k.o. Dále pak asi celá nápravnice, rameno, tyč od řízení a možná i celé řízení. Už bych mu moc nevěřil. Blatník, podběh, stabilizátor. Oba bagy vepředu venku. Více na přiložené fotodokumentaci. Detaily klidně do SZ. Nevím, co k tomu víc napsat. Auto do té nehody bez problému. Převodovka řadila v pohodě, na neutrál se před odtahem vyřadilo bez problému. Vím, že po nehodě zůstaly cvakat pravé zadní dveře asi následkem vybití baterie. Jak říkám, ptejte se. Mám pár dní, než budu muset pojišťovně buď prodej odsouhlasit a nebo zamítnout.
najeto je 290tkm
z výbavy, automatická klima, všechna okna v el, keyless, adaptivní tempomat, elektrický kufr, elektrická sedačka řidiče, vyhřívaná přední sedadla
dovezeno z Německa, tady jezdilo 5 let. jsem jediný český majitel
Auto je k vidění v Jilemnici
Cena by byla spíše dohodou. Doufám, že to nějakým způsobem neporušuje podmínky.
Kontakt na mě 778 493 444 nebo ivos2308@seznam.cz a nebo SZ
Ivo
V70 III D5 136Kw prodej vcelku na ND
Pravidla fóra
V tomto bazaru je nezbytně nutné, aby inzerát začínal
Typem vozu - popis dílu(ů)
například
V850 - zadní náprava
V tomto bazaru je nezbytně nutné, aby inzerát začínal
Typem vozu - popis dílu(ů)
například
V850 - zadní náprava
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V70 III 2,4 D5 136kW
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: V 70II T5 AWD, MY 07'HT-STAGE 3 + úpravy
OT
přesně z těhle důvodů se vyplatí připlatit si u POV za "přímou likvidaci". Řidičů, kteří se snaží ušetřit pár frfníků, tak jim stojí za to sjednávat POV u pochybných pojišťoven, těch je v ČR plná pudel
Na kolik tu "totálku" pojišťovna viníka s dovolením nacenila?
Kdysi jsem dopadl podobně (ne Volvo)....pizda neuměla řídit a ještě k tomu měla sjednanou pojistku přes nějaký pochybný "srovnejto.cz"...od té doby raději Allianz a vždy se zaškrtnutou "přímou likvidací".
(Tj. že na pojišťovnu viníka nehody nastoupí právníci z Allianz a vytřískaji z nich zpětně prachy podle svých interních tabulek. Ty dostaneš prachy během pár dní, viník a jeho pojišťovna ať se jde vys*at...)
přesně z těhle důvodů se vyplatí připlatit si u POV za "přímou likvidaci". Řidičů, kteří se snaží ušetřit pár frfníků, tak jim stojí za to sjednávat POV u pochybných pojišťoven, těch je v ČR plná pudel

Na kolik tu "totálku" pojišťovna viníka s dovolením nacenila?
Kdysi jsem dopadl podobně (ne Volvo)....pizda neuměla řídit a ještě k tomu měla sjednanou pojistku přes nějaký pochybný "srovnejto.cz"...od té doby raději Allianz a vždy se zaškrtnutou "přímou likvidací".
(Tj. že na pojišťovnu viníka nehody nastoupí právníci z Allianz a vytřískaji z nich zpětně prachy podle svých interních tabulek. Ty dostaneš prachy během pár dní, viník a jeho pojišťovna ať se jde vys*at...)
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
-
- Vůz: V70 III 2,4 D5 136kW
Což o to, ono už je to skoro vyřešený, pojišťovna protistrany byla rychlá. Stalo se to před týdnem v pondělí. Takže proti jejich postupu nemám výhrady. Nicméně, zbytková hodnota auta 13500,- (aukce) Což mi přijde, že není úplně fér. Celkově to nacenili na 130...(to jsem tak nějak předpokládal) vzhledem ke kilometrům a stavu. Ale trochu mi pije krev, že auto, o který se člověk stará, by pak sežral nějakej dražitel za babku a vydělal by na něm obratem ruky. U nás peníze na stromě nerostou a když už se to takhle posralo, tak bych radši měl z toho co nejvíc. Ať můžu pořídit něco dalšího...