https://auto.bazos.cz/inzerat/207568741/volvo-v40-2002-20-i-16v-cca-120kw-tuning-sk-slavia-praha.php
Do auta jsem investoval celkově cca.180000kč co je vyměněné sportovní filtr picercross(sportovní pěna) výrobce Anglie sportovní,výfuk střední a zadní část, brzdové potrubí vyměněno brzdové sportovní dírkovaný kotouče Zimmermann, destičky ferrodo, brzdové třmeny vyměněny,nový startér,nastavovač Kladky vačkového hřídele, zapalovací cívka, svíčky měněny iridium cca před 10000km rozvody dělaný 230000km ,nový celolak červená děláno v červnu2025, tuningové světlomety a mračítka černé led denní svícení,8x elektrony jedny červené druhé stříbrné,zimní pneumatiky 2xnexen 2xbarum rozměry 205x/60/15 cca 90% koupeno říjen 2024 neskutečně sedí, letní pneu 195/50/15 60%, dotykové rádio,led osvětlení pod nohama lze všelijaké možné Barvy s aplikací, potahy sedadel umělá kůže kryt řadící páky a volantu nová lambda sonda v předu a vzadu nejlepší kvalita Hella, řídící tyč řízení práva poloosa obě ramena tlumiče pérování a péra též v předu i vzadu, termostat okolní teploty originál Volvo, nádobka ostřikovačů i novější motůrky odstřikování, nový alternátor.čip výkonu OBD2 Slavia Praha nálepka na zakázku, prvotřídní kvality firma raffo, mám ještě mnoho originálních dílů ve sklepě... Atd... Auto jede strata výkonu něco je s prvním válcem a řídící jednotkou diagnostika ukazuje chyby některých vyměněných dílů možná skrontrolovat svazek kabeláže nevím co s tím je opravovat to už nebudu třeba auto elektrikáře auto byla moje srdcovka