PRODÁNO : Toyota Avensis T27 kombi 1.8i - 139 000Kč

Zde můzěte linkovat inzeráty nebo to co jste viděli někde u cesty popřípadě zprostředkovaný prodej od známého či kamaráda
Pravidla fóra
Sekce pro zajímavé inzeráty. Nebo prostě pokud chcete jen vložit odkaz na Váš inzerát jinde.
  • Autor
  • Zpráva
jirka87
Sponzor fóra
Vůz: Bílý

PRODÁNO : Toyota Avensis T27 kombi 1.8i - 139 000Kč

Příspěvek od jirka87 »

:) Ahoj,

můj nejlepší kamarád prodává auto, které jsme kupovali spolu. Máme identická auta, ale to moje bude o skoro 100 000Kč dražší - na něj vyhodím inzerát taky co nejdříve. Oba dva jsme pokročili dále a omladili.

Jedná se o Toyota Avensis T27 kombi, rok 2009/2010, motor 1.8i 103Kw, najeto 206 000Km. STK do 06/2026, zánovní autobaterie Banner.
VIN : SB1EG76L50E017685

Je to opravdu VELICE prostorné auto. 4,8metru dlouhé. Já mám 190cm a pohodlně si sednu sám za sebe.

Auto ve skutečnosti nevypadá tak ideálně jako na fotografiích - to je nutné říci, aby se pak někdo nezlobil, že toto 15leté auto nevypadá téměř jako zánovní. Je to dle mého soudu ideální pro někoho, kdo chce spolehlivé, bytelné a tiché auto, pohodlí a nemá prostě kvanta peněz. Já vám můžu říct, že jsem teď 14dní jezdil různá auta a několik nových a to je děs. Všechno je to fórové a proti tomu Avensisu fakt dost hlučné uvnitř.

CENA ZOHLEDŇUJE STAV - Je zatónované...má tažné apod. Dodělávat to na jiné auto stojí nějaké šišky., procházím si tím teď taky a předtím na svého Avensise jsem to všechno draze dodělával.

Motor má rozvod řetězem ! a jedná se o nepřímovstřikovou atmosféru. Nerezový výfuk apod. Je to opravdu mimořádně odolné a kvalitně postavené auto tak, aby to sloužilo dlouhá léta. Cena za kterou to chceme prodat je úměrná tomu, že auto má kosmetické vady - loni byly kroupy a auto má nějaké známky na střeše. Na první pohled to není patrné a kdybych to nezmínil, možná by si toho u nákupu nikdo ani nevšiml. Současně se najdou i šrámy od neopatrných spoluobčanů a vzadu na nárazníku nějaké šrámy ze zapojování vozíku (kámoš využil asi 2x na svoz listí ze zahrady, není to z jeho vlastnictví).
Auto má orezlé zadní lemy a povrchovou korozi podvozku. Co jsem zde viděl nějaké P3 V70, tak bych řekl, že horší to není.

K autu dostanete sadu filtrů na další servis MANN a Bosch - v případě zájmu provedu před odběrem auta.

Do auta jsme dodělali andoid rádio v nejvyšší dostupné specifikaci a je napojené na přední i zadní kameru, má samozřejmě handsfree a jsou v něm nahrané mapy.cz = máte funkční offline navigaci.

Po technické stránce nevím o ničem, co by se teď muselo dělat. Podvozek je OK, motor je úplně OK, spojka, převodovka, klimatizace...Zamykají všechny dveře...Zkrátka nevím o žádné mechanické/technické vadě.

Výbava :

- tažné zařízení
- 2x klíč s dálkou
- výhřev sedadel (funkční jen spolujezdec, ale nevím proč-dle mého by šlo řešit)
- tempomat
- 4x okna zatónovaná v elektrice s vylepeným atestem
- dvouzónová automatická klima (ta by snad uměla i mrazit)
- parkovací senzory přední
- Parkovací senzory zadní

- kamera přední (záznam provozu s úložištěm v rádiu) i zadní parkovací
- android rádio, navigace, handsfree
- dvojité dno kufru

No a víc nevím co říct. Bubliny na zadních lemech jsou pořád stejné ty 2 roky co to kámoš vlastní. Ty prvky na střeše jsou adaptéry Thule na příšníky a NEJSOU součástí prodeje vozidla.

Kufr má rozměry 106 x 106cm..Skoro na EUR paletu přátelé :-)

Inzerát půjde i na všechny ostatní inzertní portály, ale znáte to. Mnohem raději bych se dohodnul zde.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) jirka87 dne 14 črc 2025 14:38, celkem upraveno 2 x.

jirka87
Sponzor fóra

PRO : Toyota Avensis T27 kombi 1.8i - 149 000Kč

Příspěvek od jirka87 »

👀😶‍🌫️

Basstl

Příspěvek od Basstl »

Pokud by to někdo chtěl jako pracanta, tak může být důležitý údaj - kolik to může táhnout na kouli.
V70 2,5 TDI automat, 1999 "pracant", chip 125kW EGR off, cooler Do88 Bylo - V70 T5 176kW automat 1998 "Black", úpravy, chip Profituning 227kW

jirka87
Sponzor fóra

Příspěvek od jirka87 »

To netusim, ale zadnej zazrak to nebude. Na zadost dodam. Je to atmo 1.8i a urcite se nebavime o 2000kg. A jako pracant si myslim ze od toho jsou i treba levnejsi auta. Tohle je proste rodinne auto aednout...jezdit. Na kouli kola. Nebo vyvezt bordel ze zahrady na nejakem malem voziku a hotovo. Toto zas neni nejaky dezolat a myslim,ze na stavbu si nekdo auto za 150 nekoupi na dodelani. Ackoliv ta moje je v celkove lepsim stavu, cemuz ale taky bude odpovidat cena, ktera bude citelne vyssi

Přidáno za 1 hodina 13 minut 24 sekund:
PRO : Toyota Avensis T27 kombi 1.8i - 139 000Kč
Kamos ted psal, at to stahnu na 139

Jakub Svoboda
Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110

Příspěvek od Jakub Svoboda »

Ten klimapanel se vyrabel u nas, konecne ho vidim i v aute.

jirka87
Sponzor fóra

Příspěvek od jirka87 »

To uz jsi mi psal,kdyz jsem daval pred 2 lety fotku sveho auta :)

Ja jsem koupil diametralne odlisne auto, vyznamne mladsi a nevim nevim jestli to byl krok spravnym smerem...Ta Toyota je mi dost blizka. Za 2 roky provozu absolutni spolehlivost. A ten kamos co to ted prodava skoro to same. Jen 1 trmen LZ kola se menil

Ondra.
Člen VK
Vůz: 240/V70II

Příspěvek od Ondra. »

vzdycky mi unikalo proc si lidi kupuji novejsi/jine auto kdyz s tim svym jsou maximalne spokojeni. a nejelepsi jsou ty co pak placou nad rozlitym mlikem- ze ja to tenkrat prodaval... :D
Mitsubishi Outlander, 2,0i FWD, man, ´18
bylo: 240 D24 ´85, 740 D24 ´85 , 4x 940 B230F, B230FK, D24TIC, B200F V70/1 fturbu, 4x 850 různých výbav a motorizací, V70II 2,4i AT, SAAB 9-3 SC
Plastíky kilowattama nenahradíš

jirka87
Sponzor fóra

Příspěvek od jirka87 »

Hele muze se stat. Kamos chce idealne skrz deti auto se soupacima dverma a vyssi posed. Mel taky tristivou zlomeninu...taky z motorky, ma nadvahu a vyssi auto u nej dava smysl. A ja jsem na tom obdobne. Cekaji me jeste dalsi operace. Chtel jsem z toho duvodu uplne nove a se zarukou (nevim jak dopadnu, ale nejak moc si toho sam neudelam na aute uz ted). Nakonec do toho vstoupily jeste nejake faktory a taky za 600tis dnes koupit slusne nove auto neni tak snadne jak se muze zdat. Octavia IV jen pro priklad zacina na tusim 670tis, nebo mate vsechno dotykove vcetne klimy. Nebo mate malo mista na zadnich sedackach...

Co vim urcite je,ze ten Avensis nabizi spickovy pomer bezpecnosti/bezporuchovosti/pohodli/ceny.

Akorat ze ja konkretne chci uz proste to auto omladit. A ano...jako primovstrikovy benzin s GPF co vypina v lehke zatezi 2 valce a kdyz nedas blinkr, tak ti zataci volantem.na opacnou stranu opravdu neni s tim Avensisem srovnatelny...

Zpět na „Co neprodávám já“