můj nejlepší kamarád prodává auto, které jsme kupovali spolu. Máme identická auta, ale to moje bude o skoro 100 000Kč dražší - na něj vyhodím inzerát taky co nejdříve. Oba dva jsme pokročili dále a omladili.
Jedná se o Toyota Avensis T27 kombi, rok 2009/2010, motor 1.8i 103Kw, najeto 206 000Km. STK do 06/2026, zánovní autobaterie Banner.
VIN : SB1EG76L50E017685
Je to opravdu VELICE prostorné auto. 4,8metru dlouhé. Já mám 190cm a pohodlně si sednu sám za sebe.
Auto ve skutečnosti nevypadá tak ideálně jako na fotografiích - to je nutné říci, aby se pak někdo nezlobil, že toto 15leté auto nevypadá téměř jako zánovní. Je to dle mého soudu ideální pro někoho, kdo chce spolehlivé, bytelné a tiché auto, pohodlí a nemá prostě kvanta peněz. Já vám můžu říct, že jsem teď 14dní jezdil různá auta a několik nových a to je děs. Všechno je to fórové a proti tomu Avensisu fakt dost hlučné uvnitř.
CENA ZOHLEDŇUJE STAV - Je zatónované...má tažné apod. Dodělávat to na jiné auto stojí nějaké šišky., procházím si tím teď taky a předtím na svého Avensise jsem to všechno draze dodělával.
Motor má rozvod řetězem ! a jedná se o nepřímovstřikovou atmosféru. Nerezový výfuk apod. Je to opravdu mimořádně odolné a kvalitně postavené auto tak, aby to sloužilo dlouhá léta. Cena za kterou to chceme prodat je úměrná tomu, že auto má kosmetické vady - loni byly kroupy a auto má nějaké známky na střeše. Na první pohled to není patrné a kdybych to nezmínil, možná by si toho u nákupu nikdo ani nevšiml. Současně se najdou i šrámy od neopatrných spoluobčanů a vzadu na nárazníku nějaké šrámy ze zapojování vozíku (kámoš využil asi 2x na svoz listí ze zahrady, není to z jeho vlastnictví).
Auto má orezlé zadní lemy a povrchovou korozi podvozku. Co jsem zde viděl nějaké P3 V70, tak bych řekl, že horší to není.
K autu dostanete sadu filtrů na další servis MANN a Bosch - v případě zájmu provedu před odběrem auta.
Do auta jsme dodělali andoid rádio v nejvyšší dostupné specifikaci a je napojené na přední i zadní kameru, má samozřejmě handsfree a jsou v něm nahrané mapy.cz = máte funkční offline navigaci.
Po technické stránce nevím o ničem, co by se teď muselo dělat. Podvozek je OK, motor je úplně OK, spojka, převodovka, klimatizace...Zamykají všechny dveře...Zkrátka nevím o žádné mechanické/technické vadě.
Výbava :
- tažné zařízení
- 2x klíč s dálkou
- výhřev sedadel (funkční jen spolujezdec, ale nevím proč-dle mého by šlo řešit)
- tempomat
- 4x okna zatónovaná v elektrice s vylepeným atestem
- dvouzónová automatická klima (ta by snad uměla i mrazit)
- parkovací senzory přední
- Parkovací senzory zadní
- kamera přední (záznam provozu s úložištěm v rádiu) i zadní parkovací
- android rádio, navigace, handsfree
- dvojité dno kufru
No a víc nevím co říct. Bubliny na zadních lemech jsou pořád stejné ty 2 roky co to kámoš vlastní. Ty prvky na střeše jsou adaptéry Thule na příšníky a NEJSOU součástí prodeje vozidla.
Kufr má rozměry 106 x 106cm..Skoro na EUR paletu přátelé

Inzerát půjde i na všechny ostatní inzertní portály, ale znáte to. Mnohem raději bych se dohodnul zde.