Spotify aplikace ve Volvu V60 2023
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo V60 T6 AWD Recharge Plus 2023
Zdravím, jsem čerstvý volvista, takže většinu věcí teprve objevuju. Mám problém s aplikací Spotify. Buď ji můžu využít přes Android Auto z telefonu nebo použít přímo aplikaci dostupnou jako součást sytému Google Auto. Tam ale mám problém, že aplikace se sice spustí, nabídne mi přihlášení, ale pak zobrazí jeden řádek, kde buď můžu použít QR kód pro přihlášení, který ale díky zobrazení jednoho řádku nevidím celý nebo nabídke přihlášení pomocí odkazu a zadání kódu, který ale zase v tom jednom řádku je zobrazen pouze způlky, a nejde s tím nic udělat. Zkoušel jsem několikrát vymazat cache, data, odinstalovat a znovu nainstalovat celou aplikaci, ale výsledek stále stejný. Přijde mi to jako bug přímo v té aplikaci. Máte s tím někdo zkušenost případně fígl, jak to vyřešit? Auto mám týden, veškerý software je nejnovější dostupný.
-
- Vůz: V60 T6 recharge
Pošli nějaký screen. Nechce se mi věřit, že byti aplikace znemožnila jakoukoliv aktivační možnost pouze tím, že se část přihlašovacího prvku nezobrazí.
-
- Vůz: V90CC VOR
Pred 14 dny jsem pres QR instaloval Spotify,YT,Waze...Vse se zobrazilo radne...Je to zvlastni. Ten screen by napovedel,to je fakt.