New Volvo XC60 / EM90

Odkazy na ruzna videa - YouTube, Metacafe, Google, apod.
  • Autor
  • Zpráva
Jasper
Vůz: V90CC VOR

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Jasper »

https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/media/videos/320171/volvo-em90-b-roll[quote][/quote]

Za mě celkem povedené. Asi první Volvo, ve kterém bych chtěl seděl v druhé řadě namísto za volantem :D
Ale 2 body dolů za ten "čínskej" zadek a čisté elektro. Jinak si myslím, že celkem povedené, co myslíte?
Naposledy upravil(a) Jasper dne 18 úno 2025 10:23, celkem upraveno 1 x.

Urvanej
Moderátor
Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40

Volvo EM90

Příspěvek od Urvanej »

Za mě to je uplně stejně volvo jako EX30...
A jako auto to hodnotit neumim, páč MPV nechápu jen o trochu míň, než SUV.

Jasper

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Jasper »

A tady máme facelift xc60 pro tento rok...Kopíruje XC90tku (přední maska, infotaiment, sedačky, barvy, kola...).
Oproti stávající mě tedy bude chybět červená (ta vínová je krásná i v reálu, ale sedí mě spíše na XC90tku).
https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/media/pressreleases/340840/our-best-selling-xc60-suv-is-now-better-than-ever

saabik
Vůz: Alpina B3 Touring 2023

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od saabik »

Nová maska ani nové sedačky nezamaskují konstrukční a technickou zastaralost oproti konkurenci. Je to z nouze ctnost. Přiznání, že sázka na výlučně EV bylo šlápnutí vedle a nezbývá jim než prodávat staré zboží s novou fasádou.

Warcz
Vůz: V70 II 2,5T AWD AT

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Warcz »

tak třeba EX30 se globálně dobře prodává a kdyby XC60 stála rozumné peníze tak proč ne, ale když se dívám na cenu nových XC60 tak mi to přijde dost přepal za to co je uvnitř.

Jasper

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Jasper »

Tak to s EV asi platí všeobecně, nejen pro Volvo. Víte co mě přijde zvláštní? Proč jsou při testech všichni tak spokojení...A já tedy jako provozovatel V90CC taky a to nadmíru.
Plně mě postačuje co v něm je, jak se to chová a co to dělá...No už jsem také pán ve věku, takže za mě pořád ok. Uvidíme co se mnou udělá ta T8 (má být v druhé polovině května).
XC60 má být úplně nová, ale to si asi ještě nějaký rok počkáme...

Lukaso
Vůz: S60

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Lukaso »

v čem je XC60 zastaralá/špatná? Já jsem na to právě ve všech testech docela četl jen chválu. A vlastní zkušenost mi to docela potvrdila

Nicméně ten facelift to teda nějak zásadně neomladil/nezměnil...škoda. Mě by zajímalo jestli to bude mít laser pixel světla, to je třeba pro mě dost zásadní :D

Urvanej
Moderátor

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Urvanej »

No já jsem zvědavej za pár let, až ty laser super truper světla budou mít zašlý krycí plexi, jak to bude protijedoucím vypalovat bulvy. :cry:

Ejdou Rotacak
Vůz: V 70II T5 AWD, MY 07'HT-STAGE 3 + úpravy

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Ejdou Rotacak »

2 Lukaso

Špatná určitě není, ale subjektivně. XC60 je auto movitých důchodců. V drtivé většině případů to řídí dědeček nebo babička. Na druhé straně barikády (u těch méně movitých důchodců) je to třeba Hjundé IX20. XC60 má za mě prostě punc káry pro právníka v důchodu. Vysoká impotentní skříň, pardon chtěl jsem napsat SUV.

Jasper

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Jasper »

Take nazor...Proc tolik negativismu? Uz me to nebavi ani cist. A at si. Mozna je dobre,ze si ho jde koupit movity duchodce a pravnik,ptz ten to ma v hlave srovnane,muze si ho dovolit...Ten chudsi co drel jak mezek si poridil z nasporenych penez hyundai,kia a skodovku...Ja neco mezi nimi...presto volim xc60 a moooc se tesim😇🤣

Ejdou Rotacak
Vůz: V 70II T5 AWD, MY 07'HT-STAGE 3 + úpravy

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Ejdou Rotacak »

Však píšu, že je to můj subjektivní názor. 100 lidí, 100 chutí. Na mě tak XC60 působí. Pro někoho je to naopak etalon budoucí káry, i když mu je 35.

Lukaso
Vůz: S60

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Lukaso »

Urvanej píše: 19 úno 2025 15:08 No já jsem zvědavej za pár let, až ty laser super truper světla budou mít zašlý krycí plexi, jak to bude protijedoucím vypalovat bulvy. :cry:
To je otázka jestli se na sklenici díváš jako na poloprázdnou nebo poloplnou :wink: :D

Urvanej
Moderátor

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Urvanej »

Sklenice, v tomto případě, je zásadně dokonce skoro prázná. ;-)

Jasper

New Volvo XC60 / EM90

Příspěvek od Jasper »

Uz bezi konfigurator na xc60 po FL. Pekne dve nove barvy jako u xc90 a nova kola...Cenovka z konfiguratoru srovnatelna s cenou verze do 02/25. Me zatim drzi dodani 05/25...

Zpět na „Video“