instalace origo SW pro tažné

všeobecné dotazy na domácí opravy...
Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
  • Autor
  • Zpráva
karluci2
Vůz: VOLVO XC60 2014

Příspěvek od karluci2 »

Tak to tady procházím, ale nenarazil jsem na odpověď. Můj dotaz je k instalaci závěsu s nahráním origo SW pomocí VDASCH, na moje VOLVO XC60 model 2014, sehnal jsem jednotku 31399575 (byla na XC70) a instalaci 31414860 pro XC60 13pin, ale VDASCH mi nabízí v konfiguraci 12 možností SW a já se přiznám, že nevím, kterou bych měl nainstalovat, mám BLIS,senzory a kameru, vím. že se při připojení vleku musí deaktivovat celé hlídání "zadele", poradil by někdo kdo má tohle už za sebou? Děkuji
trm soft..PNG
trm soft.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Jakub Svoboda
Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110

Příspěvek od Jakub Svoboda »

To zeleně zvýrazněné je vždy pro daný vůz doporučený konfig. Né SW. No a pokud se nepovede, tak to prostě změníš znovu. Jednou zaplaceno, tak můžeš u stejné změny měnit znovu cokoliv za 0
Jinak po změně konfigu vůz odpoj a znovu připoj, měla by vyskočit teprve aktualizace SW pro TRM k danému vozu aby to bylo SW cajk.

karluci2

Příspěvek od karluci2 »

Díky za odpověď a radu, zeleně je to konfigurace označená, protože jsem ji tam už nahrál, ale dopadlo to viz foto, tak jsem myslel, že už třeba někdo to má za sebou a věděl by, která je ta správná abych neděla další pokusy...Před nahrátím, jsem tam žádnou vyznačenou neměl.
chyby1.PNG
chyby.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Jakub Svoboda

Hm a mezi kablík s cislem 31346554 pro CAN jsi zapojil nebo konektor rovnou do jednotky?
Jo a ten konfig dej jen ten 13pin.
Nicmene vyskocila ti nabidka aktualizace pro TRM?
Pokud nee, napis do D5T5.

karluci2

Příspěvek od karluci2 »

Koukal jsem kolegovi jak má připojenou jednotku TRM a má na přímo model 2015, jednotka stejná, ale kabel co píšeš jsem si objednal už pro pohodlnější připojení, dorazí v pondělí, tak zkusím znovu jestli se něco změní D5T5 asi pro jistotu oslovím..

Jakub Svoboda

Já úplně netvrdím, že tam ten kablík musí být, jen jsem se ptal.
Ideálně zde napiš uživateli Ok2ucx z D5T5 VIN vozu, chyby a Vdash ID, podle me to chce jen spravny SW, ktery ti Vdash nevystavil automaticky.

karluci2

Příspěvek od karluci2 »

Já ten kabel měl objednaný ještě před naší konverzací a buť ho použiju, nebo ne, zas tolik peněz nestojí, díky za typ na koho se obrátit, taky si myslím, že je to jen o správný konfiguraci, jen se mi nechce dělat pokus/omyl, proto jsem se zeptal zde, na Yutube jsem koukal, jak to nastavoval v XC70 a tam věděl kterou konfiguraci má použít, tak to měl hned hotový...

Zpět na „Jak co opravit???“