Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Za předpokladu, že nechci dát 10 tis. za pořádnou opravu a že jsem ochoten hodně slevit z krásy mojí XC70...
Mám šanci vytáhnout amatérsky dost velký důlek na blatníku pomocí levných sad a lepící pistole?
zkousel jsem a dovolim si tvrdit ze ne. zkousel jsem v podobnym miste na p2 kastli co tu mam na pokusy a ani nahodou. vzdy se vyrvalo lepidlo z pripravku (nikdy ne z kastle). japoncika jsem ale vytahnul pomerne uspesne (o poznani slabsi plechy)
Tohle není obyč důlek, jako amatér nezvládneš a nemá cenu kvůli tomu pořizovat vybavení. Pokud nechceš mít 99% ani 50% výsledek, tak nejjednodušší by bylo sundat blatník a zevnitř to opatrně vyklepat.
A nemyslím si, že by PDR tohodle vyšla na 10 tisíc...
To vyklepání mi navrhnul i místní servis. Přiznávám, že jsem zatajil, že na kapotě mám ještě horší "důlek". Ta cenovka byl odhad za obě opravy. Nejdražší je na tom lakování. Odhad 4.000/kus.
Asi to tak nakonec dopadne. Jenom jsem zkoušel, jestli bych to třeba nějak nezpatlal samodomo když už mám kastli plnou všelijakých drobných ďolíčků, na které jsem už přivykl.