pasy a dveře

všeobecné dotazy na domácí opravy...
Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
  • Autor
  • Zpráva
karluci2
Vůz: VOLVO XC60 2014

pasy a dveře

Příspěvek od karluci2 »

Zdravím ve spolek, hledal jsem zde a i na internetu, abych získal nějaké informace k mému stavu hlášky viz. foto. jedná se o Volvo XC60 2014 a problém je, že pokud otevřu zadní dveře P/L objeví se po připoutání informace "pásy a dveře,"
se symbolem sedadla, která trvá cca 30s potom zmizí a v zádu nikdo nesedí, pokud sedí, přibude i jeho sedadlo, pokud použiji jen přední dveře, hláška není. VIDU mám, ale nic mi to nepíše. Má někdo z Vás zkušenost s tímto stavem a radu na co se zaměřit?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Sadam
Vůz: XC60 D3, D5204T7, 2015

pasy a dveře

Příspěvek od Sadam »

Ahoj, ber to len ako oznámenie pre vodiča. Ono to funguje tak, že ak na aute otvoríš zadné dvere tak auto predpokladá že tam aj niekto nastúpil a preto ti to takto graficky zobrazí aby si si ako vodič hneď po rozbehu všimol/skontroloval kto je pripútaný a kto nie, a hneď ho môžeš na to upozorniť. To isté mi robila V50 keď som vzadu len otvoril dvere, ale tam na palubnom PC vyskočila hláška "žiadne pásy sa vzadu nepoužívajú"

nebel
Člen VK
Vůz: 760 B280F + AW71 '89
Participant x 1

pasy a dveře

Příspěvek od nebel »

Sadam píše: 06 srp 2024 06:21 To isté mi robila V50 keď som vzadu len otvoril dvere, ale tam na palubnom PC vyskočila hláška "žiadne pásy sa vzadu nepoužívajú"
Takto se chovala i P3 S80 2007.
Zil 130 CAS, 110kW, 1969
Zetor 6718, 48kW, 1973

Jakub Svoboda
Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110

pasy a dveře

Příspěvek od Jakub Svoboda »

Toto není chyba. :D
A jestli tě trápí těch 30s, tak si to odklikni na levé páčce.

karluci2
Vůz: VOLVO XC60 2014

pasy a dveře

Příspěvek od karluci2 »

Jak píšu pokud neotevřu zadní dveře, hláška se nezobrazí, když jsem auto koupil, tak to nedělalo, pokud se někdo nepřipoutá je symbol postavy v sedačce červený to je jasný a auto "pípá", začalo se to projevovat postupně, nejprve pravé zadní dveře a potom i levé zadní dveře, pokud nastoupím jen já a hned se připoutám a rozjedu nic mi to neukáže, na fotce je právě simulace otevřených zadních dveří bez obsazení zadního sedadla, samozřejmě není to nic dramatického odmáčknout to jde to vím, ptám se jestli se s tím už někdo nesetkal a popřípadě jak to řešil, je to tak trochu moje "deformace" když je jinak, to ale určitě zná spousta z vás :D

Sadam
Vůz: XC60 D3, D5204T7, 2015

pasy a dveře

Příspěvek od Sadam »

Takto ti to funguje správne, pokiaľ vzadu neotvoríš dvere tak ti tú hlášku nezobrazí. Mimochodom, cez vidu sa dá nastaviť aby ti auto nepípalo keď vzadu niekto nie je pripútaný

Zpět na „Jak co opravit???“