Samovolné sjíždění oken

Nejnovější Volva od roku 2015/16
  • Autor
  • Zpráva
ElBé
Vůz: V90CC D5 AWD Polestar 177kw, 2017

Samovolné sjíždění oken

Příspěvek od ElBé »

Ahoj, koupil jsem čerstvě ojeté V90CC a narazil na problém - nejprve s otevíráním kufru - po zmáčknutí tlačítka kousek povyjel, pak zapípal a sjel zase dolů, ale nedovřel se. Opakovalo se asi 10x, pak se normálně otevřel a zase cca 5x v pohodě otevíral tak, jak má. A pak zase ne a pak zase ano...
Po tomto víkendu navíc problém s okny - začalo to tak, že jsem dojel, žena otevřela dveře spolujezdce a spadla všechna okna. Na tlačítka zareagovala a vyjela nahoru, řekl jsem si, ok, něco jsi omylem zmáčkl, jenže pak nastal další problém. Při zamknutí opět sjela dolů - cvakl zámek, zrcátka se normálně sklopila, ale okna sjela dolů - výsledkem je zamknuté auto se všemi otevřenými okny. Pitomé. To se opakovalo několikrát, ať už jsem zamykal tlačítkem u kliky, nebo ovladačem. Nakonec po delším držení tlačítka zavřít na ovladači se okna vytáhla, ale ještě úplně nahoře opakovaně cca o 1cm sjela a zase vyjela rychle asi 10x za sebou, než zůstala nahoře.

Koupil jsem od autorizáku (Steiger, resp. Tukas) s plně doloženou servisní historií a budu samozřejmě reklamovat, jen mě zajímalo, jestli se s tím už někdo nesetkal. Je to škoda, jezdí super, ale tohle je špatně.

Díky!

Luk.

Přidáno za 51 minut 45 sekund:
Doplňuji - okna zase sama sjela a zůstala dole. Ještěže parkuju na zahradě a ne na ulici... :( :( :(

z-d-e-n-a
Vůz: V70 2,5T 2008 & V50 2,4i 2005
Participant x 1

Samovolné sjíždění oken

Příspěvek od z-d-e-n-a »

Jo, mám v okolí člověka kterému dělají okna to samé. Byl s tím snad všude a nikdo to zatím nedokázal vyřešit... 🙁
VIDA v Jindřichově Hradci...

ElBé

Samovolné sjíždění oken

Příspěvek od ElBé »

Díky za reakci, i když si pravda moc nepotěšil. Tak uvidím.

jergus.balaz
Vůz: V40CC 2013 D3

Samovolné sjíždění oken

Příspěvek od jergus.balaz »

Kamosovi toto robila oktavka, pomohla až výmena a naprogramovanie riadiacej jednotky komfortu.

Skipaaan
Vůz: V60 T6 recharge

Samovolné sjíždění oken

Příspěvek od Skipaaan »

jergus.balaz píše: 29 črc 2024 11:14 Kamosovi toto robila oktavka, pomohla až výmena a naprogramovanie riadiacej jednotky komfortu.
Taky bych hledal problém v jednotce komfortu. Na bývalém autě se mi taky jednou pokazila a bylo to jak když auto posedne ďábel :)

ElBé

Samovolné sjíždění oken

Příspěvek od ElBé »

Tak u Steigera natvrdo resetovali jednotky (odpojení, vybití), po znovuzapojení to 3 dny fungovalo a už je to tu zase... :(
Jinak ano, občas to vypadá, jako když auto posedne ďábel. ;)

Skipaaan
Vůz: V60 T6 recharge

Samovolné sjíždění oken

Příspěvek od Skipaaan »

Zkoušel někdo nějaký flash té řj komfortu? Nechci sem plést pořád to bývalé auto, ale musel jsem komfortku odvézt na "odblokování" softwaru a následně ji flashnout a znovu nakódovat do vozidla jako novou, jinak si pořád dělala co chtěla.

Zpět na „S/V/XC 90; V/XC 60“