Nová Volva(EX30)

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
ponyvolvo
Vůz: Volvo S80 2,5T AWD

Nová Volva(EX30)

Příspěvek od ponyvolvo »

Rychle zlikvidujte (hlavně ekologicky) stará auta a honem pro nová.
Dostala mě ta věta nouzové brzdové systémy se náhodně zapínají.
To jako pojedu za ním a až si to novej sráč rozmyslí, tak mi to třeba na dálnici zadupne? Dobrá práce.

https://www.svethardware.cz/software-ve-volvu-ex30-ma-tolik-bugu-ze-automobilka-vykupuje-zpet-cele-vozy/60856
Volvo S80 MY2004 2,5T AWD 154kW AW55-51SN,Volvo V70 2005 2,4D5 136kW DPF manual 6q, Škoda 100L-na PRODEJ Trabant 601S 6x, Moto Guzzi V85TT Travel 2021,Škoda Fabia I 1,4 MPI 2001,VZV Balkancar 1733 3,2t Diesel Perkins-na prodej,Suzuki SX41.6 2008,Suzuki XF650 Freewind 1998
bylo všechno možné od Volva(200,300,400,700,900,S80,V70XC),Audi,BMW,Ford,Škoda,Velorex tel:603_870_251

Pep
Sponzor fóra
Vůz: Korejský toustovač

Nová Volva(EX30)

Příspěvek od Pep »

Nepřekvapuje mě to. Když jsem s tím měl testovačku, tak infotainment na dotek či stisknutí tlačítek v 9 z 10 případů nereagoval a musel jsem tak klikat opakovaně, než to začalo něco dělat. Třešničkou na dortu bylo, když auto při zapnutým adaptivním tempomatu “nevidělo” auto před sebou, které stalo na křižovatce a já tak musel zasáhnout do řízení, aby do něj nenajelo… :o

Ještě shodou okolnosti mi to v neděli na Karlovarský jedna EX30 poslala do mého pruhu. By mě zajímalo jestli měl BLIS vyplej nebo to nefungovalo… :unknown:

Obrázek S60 T5 MY2004
Obrázek S60 T6 AWD MY2011 Polestar Engineered Optimisation

Jasper
Vůz: V90CC VOR

Nová Volva(EX30)

Příspěvek od Jasper »

Kdyz oni ty pomocnicci me uz parkrat pomohly. Ale mam jedno misto,kde v zatacce stoji pred RD vuz. Nebrani nijak jizde v jizdnim pruhu,ale me auto si mysli,ze jedu primo na nej...Uz jsem me stalo,ze me to o brzdu brnklo. Nerikam,ze by to do me mohl nekdo napasovat,ale minimalne slusne vylekat...Ja myslim,ze to vychytaji. Ta autonomie neni v autech idealni,ale do nejake miry pomaha. Udrzovani v pruzich a decentni tahani za volant me nevadi. Ve skodovce je to o poznani horsi a krouti to s rukama i kdyz si pruh drzim...

Zpět na „o všem možném :-)“