Zajímalo by mne, jestli je tu někdo stejně tak praštěnej jako já. Nestyďte se napsat něco o sobě
Můj příběh : Minulý týden ve středu jsem odvezl miláčka do servisu ( jarní kontrola, výměna co je potřeba atd.) protože maj moc práce tak mi ho ještě nevrátili ( až v pátek). Jenže já to nevydržel a dnes jsem se tam musel zajet podívat abych ho viděl, obešl si ho a lehce pohladil.... Už aby byl pátek . Sem uchyl nebo co ? Prostě ho mám rád.
no popravdě moje mladá každý ráno když jse do práce poctivě kontroluje "oděrky" na parkplatzu a většinou přistane i pusa na nějakou tu část zaprášené kapoty.. takže jsme asi u nás taky "uchyláci"
Tak jsem myslel, že blbnu jen já. Když od švédíka odcházím, prohlížím si ho, parkuju tak, abych na něj pořád viděl a nenávidím baby, co lezou z pravých dveří a musí si je rozvalit dokořán, aby z nich vylezly, i když vedle stojí miláček od Volva.
Sarkasmic píše:Já mám své volvo tak rád, že jsem mu pořídil dva brášky, yby mu nebylo smutno...
Ad. sanatorium- jsem pro, ale musí tam bejt spousta aut, dílna a spousta píva....
v zasade by stacilo pristavet nejake ubikace (prece nebudeme leceni ambulantne) k T6R a dovybavit se pipou
tak nejak bych si to sanatorium predstavoval. Pobyt, spotrebovany material (at uz na auta nebo treba pivo) a samozrejme nezbytnou pecovatelskou sluzbu by nam hradila zdravotni pojistovna
PS: neni to tak davno co tu byl napad, ze bych mohl nalozit do auta vetsi stan, nejake to naradi (hodne naradi) a odjet na tyden do svedska na vrakac. Ubytovat se tam se svou skladaci dilnou nejlepe primo v arealu a kutit a kutit... jednak by po mem navratu byl problem poznat moje auto, ale navic by to byl relax jaxvin.... takova idealni dovolena..... proc zadna cestovka nenabizi podobne aktivni pobyty?
_________________ XC70 II Ocean Race/R B5244T3ARDAUT 2002 MB W169 266.920 AUT 2005 BMW F800ST 2008 Romet Pony M301 1988
Miluju svoje Volvo tak, že ho musím každý den vidět I když nikam nejedu, zajdu se alespoň podívat, většinou přeleštím zadní světla (to fakt inženýři z Holandska udělali chybičku).
No a včera jsem se musel projet, byla to parádní projížďka, po delší době zase 200km/h a průměr. spotřeba 11.4 l/100 km.
Jsem moc rád, že je 480 tak jiná.......
Tak je vidět, že patřím do té pávné u..lbandy,
taky kolem Volvika strašně rád chodím a semtam si ho pohladím a pořád kontroluju, jak vypadá.
A když někam jezdím, vždycky při zaparkování a zamykání se k němu otočím a v duchu mu děkuju za to, že mě zase pořádku a bez potíží dovezlo do cíle
Jestli to sanatorium založíte, tak chci pokoj s nejlepším výhledem na pokojík mojeho mazla
Deshi píše:Tak je vidět, že patřím do té pávné u..lbandy,
taky kolem Volvika strašně rád chodím a semtam si ho pohladím a pořád kontroluju, jak vypadá.
A když někam jezdím, vždycky při zaparkování a zamykání se k němu otočím a v duchu mu děkuju za to, že mě zase pořádku a bez potíží dovezlo do cíle
Jestli to sanatorium založíte, tak chci pokoj s nejlepším výhledem na pokojík mojeho mazla
...pokojíky ne. Tam budou garáže a každý bude spát spolu se svým mazlíkem. Bude přímo v obýváku... Před spaním ho vezmeš wapkou a jelenicí vytřeš dosucha...
Deshi píše:Tak je vidět, že patřím do té pávné u..lbandy,
...pokojíky ne. Tam budou garáže a každý bude spát spolu se svým mazlíkem. Bude přímo v obýváku... Před spaním ho vezmeš wapkou a jelenicí vytřeš dosucha...
Tak to potom jo, to beru, byl jsem přehlasován lepším návrhem
LukášM píše:Normální banda úchylů tady na tom Volvofóru, ještě že mám Fábiu f tédéíčku
Jasně, nebudu tady s nějakejma bláznama, du si ještě dnes koupit Fábyji II f HTP s černým P... f socce!
Ne, neboj milášku, Sigurde, (hlaď, hlaď), dělám si nejapnou srandu! Copa bych vyměnil tvůj podmanivej pětiválec a pokojíček za nějakou tříválečkovou demoverzi automobilu?
_________________ Je: Honda CBR1000RR Fireblade, 1000 ccm, 180 k, manuál, MY 2005, for fun | Opel Astra Sports Tourer, 1,4T, 140 k, kombi, automat, MY 2012, služebák
Bylo: Triumph Baby Speed, 600 ccm, 100 k, manuál, MY 2003, R.I.P. | Volvo 850 TDI, 140 k, kombi, automat, MY 1997, Prodáno... good luck v novém životě... | Volvo 940 D24TIC, kombi, automat, Prodáno na díly...