Volvo V70 III, rv. 2009, 2.0 benzín
Děkuji ti za schema. No, říkal mi, že tam dával originál uložení. Ale jestli to dal správně a jestli jsou zarovnané značky, to nevím. Ale zeptám se ho. Děkujiraolsa píše: 16 srp 2023 20:35 Co se dávalo za značku horního uložení? Ono tam toho moc není co by se mohlo porouchat. To co popisuješ zní jako vadná ložiska, která jsou součástí uložení.
Jsou uložení správně namontovaná? Musí být zarovnané značky.
Tlumič.jpg
Ok, mrknu teda na to. DíkyJakub Svoboda píše: 16 srp 2023 21:09 Tak si kup bohužel origo tlumiče a budeš mít pokoj. Pohledej můj problém zde na fóru s tlumiči na XC70 MY2010 a to samé řešil Tom0 na V70 MY2014.
Že by se kuličky přidřely v plastu, no to snad nee.raolsa píše: 17 srp 2023 09:37 Píše, že mu to loupe a to dělávají přidřená ložiska, kdy se pružina napruží na otoč a pak, při dosažení určité síly, to povolí.
Protože to ta druhá bude dělat za chvilkuPavelsNikol píše: 22 srp 2023 12:04 Začíná to loupat víc. Tak jsem otevřel kapotu, rozhoupal jsem rukama levou stranu a bylo slyšet krásné ťukání / loupání ze shora, kde je uložení. Totéž jsem udělal i na pravé straně a tam je to dobré. Takže se přikláním k tomu, co píše Jakub Svoboda a Tom0, že ty nové tlumiče od Sachs asi nebudou to pravé ořechové. Ale proč je pravá strana ready a levá dělá bordel![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé