Zdravím všechny, rád bych radu či názor od zkušenějších a vzdělanějších. Mám XC70 D5 2006 před nějakým časem se mi začala občas objevovat chyba na prvním a pátém vstřikovači, něco jako špatný signál. Vyhřáté konektory mi bylo řečeno, ale pro jistotu nechat otestovat vstřikovače. Vstřikovače jsem demontoval, poslal na test. Kabely ke vstřikovačům tvrdý a popraskaný, předpokládám tedy zdroj chyb. Test vstřikovačů dopadl tak, že všechny KO

Takže repas a dostal jsem za úkol zkontrolovat palivový filtr. Samozřejmě v něm byl kovový bordel. Bylo mi tedy doporučeno vyměnit čerpadlo (tovární repas) a ultrazvukem vyčistit rail a trubky. Další bordel byl na regulátoru na railu, takže taky vyměnit. Už to tedy stálo celkem dost banánů. A poslední doporučení už mě dodělalo. Vyčistit vedení paliva z nádrže, vyndat nádrž, vyčistit ji a vyměnit čerpadla za nová(je tam ještě nějaké přečerpávací předpokládám). Chápu, že tam je všude nějaký bordel, ale na tohle už ztrácím sílu. Jen vyndat nádrž, je dost voser, co jsem viděl a ještě vyhodit funkční čerpadla

Ale nechci ty nový vstřikovače zase oddělat. Je to běžný postup?