Nejprve problém: při větší zátěži (jízda s větším naložením, jízda do kopce, předjiždění apod.) klouzala spojka - aneb motor se velice ochotně roztočil dle sešlápnutého pedálu, ale přenos na kola neproběhl. V určité chvíli se to od převodovky rozbručelo jako kdyby spojka poskakovala a pak už regulérně klouzala a přenos plného výkonu se nekonal.
Tak jsem koupil novou sadu a nainstaloval jí. Dal jsem nový přítlačák, lamelu i ložisko - když už, tak už. Chvíli to bylo v pohodě, tak jsem si řikal že problém vyřešen.
Nicméně velice rychle se to celé vrátilo a zde začíná má frustrace. Nevím, co s tím, protože co se dalo vyměnit jsem vyměnil (a ano, celé jsem to samozřejmě vycentroval apod, prostě výměna proběhla hladce a správně).
Seštelovat nemám co, neb mám hydraulické ovládání spojky a ne lankové, pochopil jsem to tak že ta hydraulika se o průběžné štelování jak se spojka opotřebovává stará sama. Napadá mě tedy snad jen zaměřit se na tu hydrauliku, ale co? Zavzdušnění? Mohlo by to dělat? Setkal jste se s tímhle někdo?
Jinak převodovku mám M46.
Dík za každý nápad či radu