Prosím tě nezatracuj Sachs, to se ti může stát kdykoliv i s jinou značkou. Hlavně že jsi problém našel, život jde dál. Takovýchto překvapení tě čeká ještě spousta.Igor píše:tak priatelia, mám po probléme. Dnes som vymanil na pravej strane tlmič, proste som tam založil naspäť ten starý, pôvodný a je všetko ticho. Problém bol teda v nových tlmičoch. Ponaučenie aj pre ostatných . nekupujte nikdy tlmiče Sachs Super touring, aspon nie zadné. Inak toto sa mi ešte nikdy nestalo a okolo aut sa pohybujem už pekne dlho. Tlmiče vrátim do predajne, snáď sa dožijem reklamácie...
Dík , že si se na mě nenas****, i když jsem tě naváděl úplně blbě. Jen jsem se snažil napsat co jsem nejčastěji a úspěšně řešil.Igor píše:Jarda S40 a jarek. krizan, páčia sa mi vaše názory aj príspevky....teraz som asi prišiel na to v čom to je......pravdepodobne podobným vekom, ja mám 42 rokov. Takže názory chalanov od 24 - 28 rokov sú asi preto iné.
Jasan, pokud bych tu zveřejnil historii oprav Bídákovi Zeldy, bude teprve konečně pořádnej Flam přes celé fórumstanda píše:.... aneb Závadu hledej tam, kde se naposled něco opravovalo, i když se to JEVÍ krajně nepravděpodobně.... Důsledná aplikace této teorie (která dělá chtěnechtě ze všech předchozích mechaniků blbce a z nových dílů nefukční šrot) mi mnohokrát ušetřila spoustu času.
Tobě, Jardo, to nemusím připomínat, viz moje dodávka ND do Bídákova vozu...
Ještě že mi je už 29Igor píše:Jarda S40 a jarek. krizan, páčia sa mi vaše názory aj príspevky....teraz som asi prišiel na to v čom to je......pravdepodobne podobným vekom, ja mám 42 rokov. Takže názory chalanov od 24 - 28 rokov sú asi preto iné.
KONI oba komplet i s talirema nejen vlozka do telesa...je to celek. Cena za oba kolem 10tis Kc. jak kde...Igor píše:...no to horné uloženie zadných tlmičov je konštrukčne najjednoduchšie, aké len môže byť, také, ako na Škoda 100 v predu hore a pod. S KONI máš recht, zadné KONI sú na trhu pod katalógovým číslom : M2 8040 - 1222, alebo KONI Sport M2 8040 - 1222 Sport. Cenu momentálne neviem, ale to snáď nie je podstatné pre toho, kto si kupuje Koni. Mám otázku, či tie predné s nastaviteľnou tvrdosťou si menil ako celok aj s pružinovým tanierom, alebo ich Koni dodáva ako náhradnú vymeniteľnú vložku do telesa starého pôvodného tlmiča. Ja som predtým na Alfe a Toyote menil Koni takýmto spôsobom. Dík....
Nevychytali...a proto bych to chtel vychytat...zlepsit bud podle faceliftu nebo individualne na miru, to musi jit...jen zjistit spravne konstrukcni reseni.jarek.krizan píše:Co se týká horního uložení zadních tlumičů, tak to japonci moc nevychytali. V 40 má totiž širší rozchod kol a tak je uložení oproti tlumičům mírně vyosené a tím dochází k rychlejšímu opotřebování. U faceliftovaných verzí byl už problém odstraněný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé