Když ho prostě vypnu celkově, aby se neaktivovalo samo dveřma nebo odemknutím (přidržim cca 5 vteřin dokud neshasne), tak je deaktivovaný i to v kufru, což se naopak hodí při otevření kufru... Docela mě to žere, přijde mi to nějak nedomyšlený

Tak takovýhle starosti by jsem chtěl mít ovšem i s tím autem.Schumi_01 píše:Jak prosim vás udělám, aby mi svítil jen kufr a zbytek vnitřního osvětlení (při odemknutí,otevření dveří...) ne? Nejsem zvyklej a nemám rád tohle vnitřní osvětlení, je mi spíš nepříjemný, a ani není třeba, a když jo tak neni problém ho rozsvítit manuálně nebo na dálkovym...ale to je jedno.
Když ho prostě vypnu celkově, aby se neaktivovalo samo dveřma nebo odemknutím (přidržim cca 5 vteřin dokud neshasne), tak je deaktivovaný i to v kufru, což se naopak hodí při otevření kufru... Docela mě to žere, přijde mi to nějak nedomyšlený
Honza píše:Tak takovýhle starosti by jsem chtěl mít ovšem i s tím autem.
Tak jsem to vyřešil,vyměníme auta já když vypnu vnitřní osvětlení tak při otevření kufru se tento rozsvítí.Co ty na to?Jinak si holt budeš muset zvyknou.A nebo vyndat žárovičky ,ale to ti nesežere počítač.AmenSchumi_01 píše:Sakra lidi to ty auta nepoužíváte?Mě by to fakt zajímalo, už sem zkusil všechno co mě napadlo a už sem bezradnej
Nechci aby mi to svítilo pokaždý do ksichtu ale chci aby mi svítil po tmě kufr
Nebo je to vážně tak nedořešený?
Honza píše:Tak jsem to vyřešil,vyměníme auta já když vypnu vnitřní osvětlení tak při otevření kufru se tento rozsvítí.Co ty na to?Jinak si holt budeš muset zvyknou.A nebo vyndat žárovičky ,ale to ti nesežere počítač.Amen
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé