Byl jsem se slečnou Volfinkou /S60 D5/ ve firmě D5T5.com /bývalé Volvo česky/ ... na výměně přístrojovky, protože polovina přístrojovky již nešla nebo fungovala špatně. Po této výměně, mimochodem nyní maká přístojovka naprosto skvěle, pan Ladislav Motl vyměnil a doplnil ještě nějaká relátka na CEM a začal koncert ...
blik blik cvak cvak vše začalo blikat cvakat vypínat, zamykat a zapínat se, prostě binec. Jedno relátko mělo ulomené dvě packy a jedno chybělo úplně, zjevně kdosi obdorně opravoval, když mu žačala blbnou různá zdrojové připojení a on hledal příčinu ... montoval se i do CEM, kdy tato byla zjevně otevřena, do spínačky a kdoví kam ještě. /kupoval jsem slečnu Volfinku od nějakého Dagestánce nebo Moldavana/

Zajel jsem dnešní sobotu do Svojkova /jinak mají servisní zázemí také v Praze v Horoměřicích/ na výměnu CEM, vše probíhalo v naprosté pohodě do chvíle zapojení nové nahrané CEM ... naprosto vše zůstalo při starém a dál zůstaly stejné problémy. Začala se hledat další možná příčina, kdy pan Motl kdysi měl podobný problé a ten byl ve spínací skřínce. Vše přes notebook otestoval, proměřoval a hledal a proměřoval a hledal a hledal ... a výsledek, zavolal panu Formánkovi do Cvikova zda má el. část spínací skřínky, zajeli jsme společně do Cvikova, pan Motl si vymontoval část spínačky, vše vyměnil a světe div se ... vše začalo opět normálně svítit, blinkat, stahovat, foukat atd.
Musím poděkovat za ochotu a preciznost pana Motla z D5T5, kdy mi vrátil do Volfinky původní CEM stím, že nemá smysl tuto měnit, když zjistil příčinu jinde, pokračoval v hledání přes konektory, piny, spoje až vše vyloučil a řekl definitivní ortel ... spínací skřínka.
Uštřil mne svým přístupem mnoho času, hledání i financí, protože spínačka by mne určitě nenapadla a já bych postupně měnil či opravoval jednotlivé věci, kdy mne nešla chvíli ventilace, pak zase rádio, pak blinkry a světla a postupně to gradovalo při startování, kdy přestalo fungovat vše najednou ... paj začala obligátní píseň cvak cvak a vše zase do vypnutí motoru pracovalo správně.
Pokud chcete využít služeb D5T5 které doporučuji, je nejlépe napsat sms na kontaktní čísla a vyčkat na odpověď, mají toho hodně, ale ozvou se vám zpět ... a pak jen domluvit potkání a ostatní již znáte z příběhu mého ...
Děkuji a pěkný s úsměvem přeji den

Allbertus
na gruntu hospodář
okázale ve skromnosti Své