Ahoj, otázka zní, je dost aut dovezenejch z USA ale mě totálně irituje ta dvojí kalibrace v mílích a km zároveň oranžový blinkry ve světlech. Oboje je vyměnitelný. Někde jsem četl že i rádio je nějak jinak frekvenčně nastavený a benzín resp.jednotka vnímá náš benzín jakože jinak že svítí gril.kuře
Nemám nic vyhlídnutýho ani nehledám ale když surfuju tak na mě skáčou auta z USA, tak si říkám zeptám se, člověk nikdy neví co se kde objeví.
Díky
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG
hlavně né US auto dovezené z Polska, to pak může být celkem zábava to vůbec přihlásit vůbec bych si nekomplikoval život US autem, u kterého je dostupná jeho evropská verze.
Důkladně bych si nejdřív auto prolustroval. V posledních letech se tady objevuje čím dál tím víc opravených (většinou špatně) bouraček, které byly v USA vyhodnoceny jako totálky. Vykupují je pak různí překupníci za hubičku a vozí k nám do East Europe.
Tak v US může být auto vyhodnoceno jako totálka a u nás je to jen střední oprava. Naštěstí se dobře dá zjistit historie auta. A jinak vozit auto, které se u nás prodává je asi zbytečnost.