jedná se o toto: https://auto.bazos.cz/inzerat/127267474/c70-24l-143kw.php?fbclid=IwAR3pUzvYv_kc5EAyLU1leWv8CyZcfOiIBzJbPCtVBYiATFLpSRvRQhlaQU8
Možná se někomu tohle info hodí, když už jsem to sepsal:
Tak dneska jsem byl auto prohlídnout, takže to nějak shrnu. Majitel super, kupoval to z Auto F1 už několik roků zpět a od té doby se několikrát rozhodoval, že auto prodá. Teď už se ho definitivně chce zbavit nemá místo. AutoF1 to asi dotáhlo z německa. Nechápu proč nedal lepší fotky, ale prý mu na bazoš nešli nahrát... Na budíku svítí nějakých 320k? Auto vypadá mnohem lépe na ty km.
Karoserie: je to C70 ve velmi dobrém stavu, malinká povrchová rez na levém zadním blatníku je nic. Auto jsem zvedlé neměl, ale vyheveroval jsem a nahlídnul, koroze viditelná zespodu nikde nebyla. Nejspíš je opravdu nějak blbě sestaven předek, jelikož brejle jsou tam nějak na volno - blíže jsem nezkoumal. Okna sedí jako málokterému C70 a fungují obě stahovačky + rychle. Dveře dokonce lícují s liniemi, to se taky moc často nevidí. Nevypadá, že by to bylo tedy bourané z boku.
Motor: Svítí Lambda = chyba motoru ale bohužel nemám VOL-FCR takže netuším na co se motor zlobí. Ventily nijak drasticky neklepou. Motor táhne jak má a nemá žádný prapodivný zvuk. PCV je na tom špatně - rukavice se mi nafoukla jak balonek čili PCV chce vyměnit. Je nový intercooler a chladič (kondenzátor) klimatizace. Trošku je ale oblitý zespoda kompresor zelenou barvou = někde asi únik-barvivo. Každopádně klima funguje a kompresor spíná a drží sepnutý. Mírný úník oleje na spodku vany u převodovky = rear main seal/víko ventilů/těsnění od vaček/to steklo od turba. Spojka zabírá dost nahoře a vypadá, že bude dělat brzo pápá. Dvouhmota slyšet nebyla.
Podvozek: Velmi mírná vůle pravého předního kola nejspíš tyčka stabíku/řízení možná vůle v kuláku ramena - dál jsem nezkoumal. Prasklá vnější manžeta pravého předního kola. Kola jsou Propus, 17" BBS nikoliv Triton 18" jak je na fotkách v inzerátu (prý to tak koupil z F1 takže už ho ojebali asi tam). Orezlé zadní pružiny - oloupaná barva na nejvyšším prstenci na obou stranách. Tlumiče se zdají OK. Neměl jsem možnost jet víc jak 50 km/h takže netuším jak se chová ve vyšších rychlostech co se týká vibrací.
Interiér: Zde je to moc hezké. Interiér je opravdu krásný alcantara s kůží. Není skoro nikde domlácený. Sedačka je jen mírně odřená - lehce se dá opravit a není nijak hrozně prosezená. Oba výhřevy fungují, oba posuvy elektrické i s posuvem pomocí táhla! fungují. Krásná stropnice. Radio SC900 dolby systém bohužel nefunkční středový reproduktor. ProLogic přepnout lze, čili procesor to má. Bohužel palubka je rozlámaná jako tomu u S/V/C/70 bývá a mlátí v tom jak na punkrockovým koncertu. Chtělo by to tedy vyměnit a vytlumit palubku (já už to podruhý dělat nebudu