Tak nemachruj!LPBoss píše:Ješě to nejezdí protože nemam nasazenou nádrž na to zatim nebyl čas ale teď jdu na to ale motor jede a kontrolky tak jdou takymartinopel píše:Už ti to jezdí???

1. Jen jsem chtěl LPBosse varovat, že Mega Filip (jak Jarda S60 správně uhodl) není asi zas takovej machr jak je tu několikrát zmiňováno a má za sebou i nepodařené akce.standa píše:1. Proč je to v tomhle vlákně?
2. Pokud máš vůči někomu oprávněnou a obhajitelnou kritiku, tak nenaznačuj, ale řekni to na plnou hubu. V opačném případě drž sandál a neotravuj.
Takhle vypadáš jako pavlačová drbna.
OT: Jarda povýšil nebo 40tka morfovala?Petrs píše: 1. Jen jsem chtěl LPBosse varovat, že Mega Filip (jak Jarda S60 správně uhodl)
Petrs píše:1. Jen jsem chtěl LPBosse varovat, že Mega Filip (jak Jarda S60 správně uhodl) není asi zas takovej machr jak je tu několikrát zmiňováno a má za sebou i nepodařené akce.standa píše:1. Proč je to v tomhle vlákně?
2. Pokud máš vůči někomu oprávněnou a obhajitelnou kritiku, tak nenaznačuj, ale řekni to na plnou hubu. V opačném případě drž sandál a neotravuj.
Takhle vypadáš jako pavlačová drbna.
2. Myslím, že od toho fórum je aby mohl každý říct svoje i když jen na okraj tématu.
3. Opatrnosti není nikdy dost, jde li o soudy a velké prachy za zadřenej motor
To mě by se líbíla nějáká z těch posledních 960martinopel píše:To víš auta se mění,obrázky taky.LPBoss píše:Tobě se taky něják vystřídal obrázek u tvýho auta né??
pokud se můžu vmísit, mě taky a moc ale vsázím na levnější a osvědčenou hranatou technikuLPBoss píše:To mě by se líbíla nějáká z těch posledních 960martinopel píše:To víš auta se mění,obrázky taky.
Tak ty by si si rozuměl s tátou ten by chtěl bílou 740 v kombajmujarek.krizan píše:pokud se můžu vmísit, mě taky a moc ale vsázím na levnější a osvědčenou hranatou technikuLPBoss píše: To mě by se líbíla nějáká z těch posledních 960
ten turbo benzín je taky ta 2,3?martinopel píše:Měl bych 760ku bílou v Turbo benzínu.LPBoss píše:Tak ty by si si rozuměl s tátou ten by chtěl bílou 740 v kombajmu![]()
![]()
Když už jsem u těch 740 tak by ste mi mohli poradit jakej je rozdíl mezi 740 a 760 budu vdečnejmartinopel píše:Jasně B230FT r.v.1990 kombiLPBoss píše: ten turbo benzín je taky ta 2,3?
Dik žes mi popřel automartinopel píše:Někde se to tady už probéralo ale v podstatě jen ve výbavěa motory a u 1990 se tuším ani 740 nedělaly a 760 v kombiku je stejná jako 960LPBoss píše:Když už jsem u těch 740 tak by ste mi mohli poradit jakej je rozdíl mezi 740 a 760 budu vdečnej
740 - 1985-1990 - mene vybavena, 4 valce (vyjimka - diesle a turbodiesle - 6 valce)LPBoss píše:Když už jsem u těch 740 tak by ste mi mohli poradit jakej je rozdíl mezi 740 a 760 budu vdečnej
S kontrolkama to bylo tak že tam byl takovej tajnej spínač pod táhlem na otevíráni haubny a ten vypínal palivové čerpadlo a kontrolky. Nikdo o něm nevěděl ani táta kterej so ho tam nechal namontovatdod píše:to LPBoss: ako to bolo s tymi kontrolkami??? ked si vymenil cerpadlo tak naskocili? alebo to bol nakoniec nejaky zoxidovany napajaci kontakt? cital som to cele ale nenasiel...mozno uz je cas skocit k ocnemu