Musím se maličko zastat minihospůdky u 7 kulí, bo měli po zavíračce, a v lokále poslední dva štamgasty - takže jsme taky mohli utřít a rozpustit to. A sklenice na přání ? No bóže, vždyť je obratem stejně přineslajojo píše:... v hospodě, ve který nám ani nechtěli dát k pivu sklenice.![]()
...to tedy bodlo!!!George píše:Musím se maličko zastat minihospůdky u 7 kulí, bo měli po zavíračce, a v lokále poslední dva štamgasty - takže jsme taky mohli utřít a rozpustit to. A sklenice na přání ? No bóže, vždyť je obratem stejně přineslajojo píše:... v hospodě, ve který nám ani nechtěli dát k pivu sklenice.![]()
Hlavně že jsme se ohřáli, ne ?
Já jsem chtěl napsat ASTRONOMICKY, ale N jsem našel na klávesnici až dneskaGeorge píše:???? stydím ... horoskopy fakt neumímkajdamajda píše:...NĚJAKÝ ASTROLOGICKY HODNOTNÝ ÚKAZ![]()
asi budeš muset zajít za Kludskou nebo Baudyšem, ode mne by to byl těžký amatérismus ...![]()
Chápu tě, ono je až dole takový skovanýkajdamajda píše:Já jsem chtěl napsat ASTRONOMICKY, ale N jsem našel na klávesnici až dneskaGeorge píše: ???? stydím ... horoskopy fakt neumím![]()
asi budeš muset zajít za Kludskou nebo Baudyšem, ode mne by to byl těžký amatérismus ...![]()
![]()
![]()
ale už ho umím, hele NNNNNNNNNMBHGVNNNNNHGGFJN. Ještě to vypiluju
Čéče, ty kdybys jel s námi stavět bojovou formaci na parkoviště v Čakovicích, tak by to asi ta mládež v žabožroutovi psychicky nezvládla a pustila by bláto do textilu nebo se hystericky hýkajíc rozprchla na všechny světové strany ...kenya píše:...počasí mi úplně znechutilo ochotu odpřáhnout návěs a přejet ten kousek do Letňan....
George píše:Čéče, ty kdybys jel s námi stavět bojovou formaci na parkoviště v Čakovicích, tak by to asi ta mládež v žabožroutovi psychicky nezvládla a pustila by bláto do textilu nebo se hystericky hýkajíc rozprchla na všechny světové strany ...kenya píše:...počasí mi úplně znechutilo ochotu odpřáhnout návěs a přejet ten kousek do Letňan....![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé