Volvo 480 2.0i Collection 217/480, 1995, tmavě zelené, najeto 91000km, skoro po prvním majiteli, jezděné jen květen-říjen... Voňavka. Jak bude čas, pořídím nějaké fotky.
P.S. Konečně mám 480-ku s předníma mlhovkama!

195/55R15. Teda myslim si to, poradne jsem se jeste nekouknul, ale disky by mely byt 15''... Ted uz jdu spat, mam za sebou 1500km ve 24 hodinách, ale zitra se na to mrknu.Sibr píše:jaký máš rozměr kol?
Když jsou tyto kola original k 480, jsou tedy schváleny Volvem pro model 480 tím pádem by měly být v TP, máš je tam? A jsou uvedeny v uživatelské příručce?Tom480 píše:195/55R15. Teda myslim si to, poradne jsem se jeste nekouknul, ale disky by mely byt 15''... Ted uz jdu spat, mam za sebou 1500km ve 24 hodinách, ale zitra se na to mrknu.Sibr píše:jaký máš rozměr kol?
No hlavní je to co máš uvedeno v TP. Já měl štěstí i se zimákama mám v TP uvedeno asi 8 typů použitelných rozměrů včetně těch 15" 50 a 55, dle mých zkušeností je lepší vyšší profil 55, protože jezdím i po horších silnicíchSibr píše:Když jsou tyto kola original k 480, jsou tedy schváleny Volvem pro model 480 tím pádem by měly být v TP, máš je tam? A jsou uvedeny v uživatelské příručce?Tom480 píše: 195/55R15. Teda myslim si to, poradne jsem se jeste nekouknul, ale disky by mely byt 15''... Ted uz jdu spat, mam za sebou 1500km ve 24 hodinách, ale zitra se na to mrknu.
Mám teď 2 sady 15 na 480 vše 195 jedny 50 profil a druhý taky, nebo 55
ale nemám je v TP.
Proboha ty jsi snad dal přednost autu před skříní :?:Tom480 píše:Nejdřív musím to auto umejt, projel jsem přes půlku Německa, většinu v dešti, pak teprve budou fotky...
O ceně raději mluvit nebudu, když si člověk plní sny, na cenu moc nekouká. Raději se ani neptejte mé ženy, co na to ona, mohla za to být nová kuchyň a zabudované skříně
TP ještě nemám, ale na technické mi tohle opsali podle německého:Sibr píše:Když jsou tyto kola original k 480, jsou tedy schváleny Volvem pro model 480 tím pádem by měly být v TP, máš je tam? A jsou uvedeny v uživatelské příručce?
Mám teď 2 sady 15 na 480 vše 195 jedny 50 profil a druhý taky, nebo 55
ale nemám je v TP.
A před kuchyní???LukášM píše:Proboha ty jsi snad dal přednost autu před skříní :?:Tom480 píše:Nejdřív musím to auto umejt, projel jsem přes půlku Německa, většinu v dešti, pak teprve budou fotky...
O ceně raději mluvit nebudu, když si člověk plní sny, na cenu moc nekouká. Raději se ani neptejte mé ženy, co na to ona, mohla za to být nová kuchyň a zabudované skříně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé