Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Měl jsem nedávno problém s jednou "babičkou", která potřebovala odvézt na Slapy do rehabilitačního sanatoria a děti se na ni vykašlali, jak je zvykem. Poprosila tedy mě, jelikož je navyklá, že vždy pomohu. Tentokrát jsem ale zavalen prací, nechutně bohatnu a tak jsem hledal únikové řešení. A našel jsem Rpeta, jenž je ochoten jezdit pro členy klubu se slevou, tudíž pro mě jel na Slapy a zpět za dampingovou cenu 14 Kč na Km a to počítal km pouze tam, zpět ne. Po přepočtu tak přišla celá cesta na Slapy na 850 Kč, nad čímž i ta seniorka zajásala (mě se chystala dát víc , i když bych to nevzal). Takže pokud budete mít potřebu někoho někam odvézt a nebudete to stíhat sami, je zde možnost sjednání velmi levného náhradního řešení na tel. 608126031 Rpet alias Roman Petrlík. Po pravdě nechápu, jak se může za ten peníz uživit, ale je to jeho boj, zničte ho !
Jarda S40 píše: Po pravdě nechápu, jak se může za ten peníz uživit, ale je to jeho boj, zničte ho !
no, jde to pomalu, ale jde to, navic konkurence je velka a jezdit mimo prahu za vic jak za onech 14 proste nelze...
_________________ bylo : 850 2.5 20v B5254S - nepřekonatelný auto. Proč to nedělaj dodnes ????
je: V70 2,5 TDI (D5252T)/1997 Automat - soustavnými investicemi se z tohoto vozu stává vcelku obstojný stařec.
workphone: 00420 608 12 60 31
mno, vzhledem k nasim oboustranne vynikajicim vztahum jsem ochoten dodrzet cenu. lec plati, ze najezd z prahy plati zakaznik
_________________ bylo : 850 2.5 20v B5254S - nepřekonatelný auto. Proč to nedělaj dodnes ????
je: V70 2,5 TDI (D5252T)/1997 Automat - soustavnými investicemi se z tohoto vozu stává vcelku obstojný stařec.
Musím říct, že (nejen) v mém osobním případě to Roman už také několikrát "odskákal" a mohu jen doporučit.
Vymydlené auto, čistá a bezpečná jízda, co dodat.
Marek Vild píše:Musím říct, že (nejen) v mém osobním případě to Roman už také několikrát "odskákal" a mohu jen doporučit.
Vymydlené auto, čistá a bezpečná jízda, co dodat.
hele kluci, prestante, nebo mi to vleze do hlavy a budu muset filipovi rict, ze dokud me neposadi do s80ky, tak proste nemakam ( )