klobuk62 píše:Pardon. Ten odkaz som si nevšimol. Keby som bol tak prudko inteligentný ako Zajsoft určite by sa mi to nestalo. Ešte raz sorry.
V klidu. Ale jo, na tom se shodnem...

Ono to nebylo mirene(urcite ne cele) na Tebe, ale ono az sam zjistis, ze tohle zu zvladnou lidi predvist 5-10x za den, tak ono to uz leze krkem(kor u lidi, kteri sem akorat prijdou, ze maj problem a pak uz ne, sami s nicim neporadej, o nic se nepodelej...).
A pokladaj dotazy, ktery tu jsou zodpovezeny 1000x a 10x do tydne... To samy pouzit Google(vetsina veci se da dohledat jako videonavod na YT).
Takze si pak sam za sebe zodpovez, zda je to neschopnost, nebo lenost, vysledek je stejnej...
A pak pak bohuzel, je ve vysledku i pruzeni, ze lidi neumej pouzit vpravo nahore "Hledat" kdyz mu to najde 1000x.
Sam sem si onehda, kdyz sem tu pred lety zacal, precet komplet cele sekce, ktere se tykaly aut, ktere clovek ma, nebo chtel poridit.
Ale na to prece nikdo nema cas, neco hledat, od toho tu jsou prece ostatni, aby odpovidali, radili a hledali za jine...
Takze mozna sem hnusnej, prudim, ale mam proto regulerni duvod...
Sam tu mam nemale mnozstvi prispevku, poradil sem a pomohl mraky lidem, ale kdyz vecne vidis, ze lidi nevyvinou zadnou shanu(pravda lez, dyk napsat sem, nebo na FB je desne namahavy...), tak Te to po case proste otravi, kdyz vidis, jak si lidi proste usili/casu/etc ostatnich lidi nevazej...
Se podivej do minulosti fora, kolik sem aktivne chodilo automechaniku(i ze specialek/autorizaku) a bylo ochotno(ve svem volnem case a zadarmo) lidem pomoct a poradit, ale prave kvuli tomu, na co nadavam ja, sem prestali chodit, nebo jsou tu ciste pasivne...
Jak to pochopis a jakej si z toho udelas zaver je uz jen na Tobe... HOWGH...