Tak co na ní říkáte? Mě se líbí (kupodivu) ten zadek. Vidím tam něco hranatého (trochu odkaz na starší V) a to je dobře...

Díky, večer by měl být na webu můj článek i s více fotkama, jakmile se bídák dostane k PC.FTN píše:Nikdo to sem nedal, tak to dávám já. Jsme přece Volvo fórum.
Tak co na ní říkáte? Mě se líbí (kupodivu) ten zadek. Vidím tam něco hranatého (trochu odkaz na starší V) a to je dobře...
Souhlasím.tomáš píše:Už jsem to psal, když jsme sem dávali první špionážní fotky.
Kdo si vzpomene na reakce na stávající model - takhle kulatý, fuj atp.
Jsem přesvědčenej, že za rok budeme všichni slintat. Je to jen věc zvyku.
to je zajímavý, mně taky už asi 17 let připadá, že to v čem zrovna jezdím, je to nejlepší, co od dané značky existuje...Raff píše: Dle myho je stavajici XC designersky vrchol znacky a odted uz bude jen upadek Made in USA :?
Blbost, mam ho prave proto, ze se mi libi, ale tahle nova vec uz teda nesven píše:to je zajímavý, mně taky už asi 17 let připadá, že to v čem zrovna jezdím, je to nejlepší, co od dané značky existuje...![]()
Chceš říct že S80 vypadá jako Mazda :?:HonzaA píše:Zepředu to vypadá trochu jako Mazda, ale je to Ford a je na tom napsaný, že je to Volvo. Tak jsem z toho malinko zmatenej...
Tjn máš pravdu ale třeba takovej Seat je vzhledově jinej a všechny Seaty jsou stejnýHonzaA píše:
Bojím se, aby to za chvilku nebylo jako u VW koncernu, tedy všechny auta víceméně stejný
Jo Galantovy zadek to pripomina, je prilis komplikovany...bude se tam hodne usazovat a drzet bordel ze silnic...spatne se to bude umivat. Ty svetla protazene po strechu budou hodne na rane...kenya píše:Já zase v zadních vratech vidím Galanta. Hold se dneska všechno podřizuje aerodinamice a určitý prvky se opakujou na všech autech
Světla vytažená po střechu se vyrábí od roku 1993 ne? Od první 850...Roger píše:Jo Galantovy zadek to pripomina, je prilis komplikovany...bude se tam hodne usazovat a drzet bordel ze silnic...spatne se to bude umivat. Ty svetla protazene po strechu budou hodne na rane...kenya píše:Já zase v zadních vratech vidím Galanta. Hold se dneska všechno podřizuje aerodinamice a určitý prvky se opakujou na všech autech
Světla po střechu respektive ve sloupcích je vůbec poslední dobou trend (punto, focus, ...) a myslim že šikovnej, při běžnejch ťukancích se nepoškodítnemec píše: Světla vytažená po střechu se vyrábí od roku 1993 ne? Od první 850...
Jardo dík za tip, ale už se mi nechce do města. A za nová auta jsem utratil dvakrát a už nikdy více. Platí pravidlo, že nové auto ztrácí třetinu ceny opuštěním autosalonu.Radši utrácim za stará auta, ty docela zdražujouJarda S40 píše:šetři a utrácej s rozvahou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé