Nacpu svůj dotaz sem, snad nevadí. Jedničková 960 kombi do roku 93, s třílitrem a tuhou nápravou. Měly všechny kousky uzávěrku/samosvor ? Nebo se jedná o stejnou loterii jako u 940
Díky
_________________ V70R (184kW/350Nm) '99, automat, silver metallic XC940 2,0t (100,6 kW/188,1 Nm) '97, manual, signal red XC70 D5 AWD (169kW/480Nm) '12, automat, twilight bronze metallic, Polestar Bylo: XC70 D5 AWD '08, automat, seashell metallic, V70 T5 '01, manual, black stone - S40 2,0T '03, manual, black sapphire met. - S60 2,4T '01, automat, polarctic pearl
Zdravím,
po dlouho odkládané inspekci diferenciálu jsem objevil lamelovou uzávěrku, bohužel ale jaksi rozsypanou.
Můj dotaz zní : dají se do toho koupit náhradní díly?
Dik. O tomhle popravde vim, kdyz sem hledal upravu otackomeru, tak sem u nich na webu byl.
Mel sem spis na mysli, nejake samodomo reseni, at jako mezikus, nebo primo uprava el. otackomeru.
Aneb za 2-3k radsi poridim na dvojku uzitecnejsi kravinky
Zajsoft: Viz Petr, nic víc nevím. Nějakej šikulovnej kutil by asi zvládl otáčkoměr upravit, ale to nejsem já
Tom: ještě nedavno šly lamely koupit, tušim, že jsem to tu četl, zkus pohledat. Detaily neznám, sám jsem to nezkoušel, kdyžtak dej vědět, zda si pochodil.
Zkusil sem pohledat, a spojky se daji furt koupit.
Koupit jde tedy údajně všechno, ale já bych použil původní snad jenom vnější koš, vše ostatní je v háji..
Takže je asi lepší sehnat celek v lepším stavu.
No to ti nevim, protože ty jetý samosvory už maji všechny něco za sebou, takže si taky nemusíš moc pomoct. Té hřídelky jsem si napoprvé nevšiml. Nicméně kdybys kupoval jinej, tak to vezmi komplet celý s nápravou. Středit jinej vnitřek do tvého obalu bys fakt nechtěl, to je hroznej opruz, když se to má udělat správně.
Lamely za 2500 a hřídelka za 2000, víc tam nevidim, to se furt vyplatí opravit podle mě.
No jo, z mojí fotky alá nokia 3310 není poznat, že jsou vylámané i některé zuby u satelitových kol a hřídele jsou prasklé obě.
Do auta jsem dal jinou nápravu abych mohl jezdit, takže je čas si s tím pohrát..