Jedna se o automat ktery je v modelech aut roku 2016 a motor je 2.4D AWD.
To by ses divil ale pracovnik autorizovaneho servisu mi rekl ze to neni potreba.raolsa píše:To by mě zajímalo, který idiot ti tvrdil, že v automatu se olej nemění.![]()
Samozřejmě, že se mění (po 40 - 60 tis. km podle toho jak se s tím jezdí) a když už ti ho budou měnit, tak nezapomeň vyměnit taky všechny náplně v komponentech AWD.
Kterému autorizovanému servisu se tedy máme vyhnout?paddy píše:To by ses divil ale pracovnik autorizovaneho servisu mi rekl ze to neni potreba.raolsa píše:To by mě zajímalo, který idiot ti tvrdil, že v automatu se olej nemění.![]()
Samozřejmě, že se mění (po 40 - 60 tis. km podle toho jak se s tím jezdí) a když už ti ho budou měnit, tak nezapomeň vyměnit taky všechny náplně v komponentech AWD.
Jinak kluci diky byl jsem na vazkach, ale ted jsem si jistej tim ze to necham udelat.
Který autorizák tedy můžeš doporučit?saabik píše:Mám model 2015, ten novej 8AT a při poslední prohlídce se mě v autorizáku výslovně ptali kolik toho najezdím do příštího servisu, protože se má při 60 tis. měnit olej v převodovce. Abych to moc nepřetáhnul. Za mě autorizák...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé