Nyní však hledáme někoho šikovného a zapáleného kdo by nám to auto pomohl diagnostikovat, evt. dát do pucu. O tom autě vím jen to co jsem se dočetl zde na foru. Moje praktické technické znalosti o vozidlech končí u udržování naší felicie 1.3MPI v chodu, většinou tak, že do toho půl hodiny koukám a pak to hodím do servisu. V okolí Liberce vím o p. Formánkovi ve Cvikově, který volvistou zdá-se je. Stejně se ptám zde, jestli by se někdo nenašel. Nejde mi o to ušetřit, ale mít jistotu že to uvidí někdo kdo to chce vidět, samozřejmě vše zaplatím. Pokud by o to šlo, a situace to dovolí, můžeme dojet i kus dál od Liberce. Zatím s tím ale zbytečně jezdit nechceme (nejistota s rozvody, řízení táhne do leva...).
Na motoru je spousta věcí nových, ale spousta věcí ne. Má lehce podivný zvuk, občas to naskočí do nouzového režimu (jde s tím jen popojíždět, motor nejde vůbec do otáček), a občas netáhne (to se vyřeší cvaknutím klíčkem o polohu zpět a hned zase nastartovat během jízdy, pak už do vypnutí motoru OK).
Děkuji všem za eventuelní přijetí mé osoby do zdejší vybrané společnosti, a za případné rady.