OT:Nic proti ale Castrol raději nebrat.wickey píše:osobne bych tam tak ridkej olej jako 0W nelil.. jak jsem psal vyse, polosyntetika to jisti

Pokud tam dáš plnou syntetiku,určitě tomu motoru neublížíš.Může se ale stát,že nějakou dobu bude poněkud vyšší spotřeba oleje.Radek Mařík píše:Mě ve Volvu (Brno) řekli, že doporučují 10W-40, že je to 850 ideální a že oni dávaji Castrol, což mě teda trochu zarazilo..Já tam každopádně chci dát ten Mobil1 a samozřejmě co nejlepší - na takových věcech určitě šetřit nehodlám, ale pokud by tam opravdu doteď byla polosyntetika (což ale nevím), tak plná by tam přijít spíš asi neměla, ne?
To dělají filtry bez zpětného ventilu, já dávám buď orig. nebo Bosch a není problémmikis píše:mě ho tam dává človíček z hase a říkal že hustší než 5w-40 by nenalil ani do diesela... a o turbo benzínech že ani nemluví. A taky doporučuje origo filtr stojí cca 400,- prý některé filtry způsobují ,že po nastartování je čas zhasnutí kontrolky mazání=dosažení mazazího tlaku i 5-6sec... což nemusí dělat motoru moc dobře
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé