a úložným prostorem (v mém případě boxem na kazety).
Tak gratulace ke koupiSibr píše:Mám ji jen krátce ale zarazil mne display který nějak nefunguje a já nevím na co může být. Kdo to ví ať napoví
nachází se mezi tlačítkem pro vyhřívání sedačky
a úložným prostorem (v mém případě boxem na kazety).
Ja mam 480S z r. 1994 a takovyto display tam nemam, jen kasliky na drobnosti. Takze predpokladam, ze je to nejaka doplnkova vybava v nejakych statech nebo dokonce druhovyroba. Mohl by to byt teplomer, protoze u toho meho mi schazi - nemam tam ten pocitac, co mely vsechna ES-ka a nektera S-ka...Sibr píše:Díky
Já sem taky ještě nezkoušel sundat nárazníky takže nevima ten display stejně nefunguje :?
Co je K6?Sibr píše:Hm mne to auto furt přijde podezřelý, jak poznám K6 ? Myslím podle Vinu třeba atd. jestly to neni náhodou někde uvedený.
Nic proti, majitele K6 znám, auto je opravdu snížené, možná i úprava motoru, ale nikdo z Euroklubu o tom nic neví, ani holaňďané, takže je to možná nějaká garážová úprava.Sibr píše:Tady je popsáno co je K6 https://www.volvoklub.cz/modely.php?link ... 06-m4x.txt
Jedná se o tovární "tuning" spíše sportovnější verzi.
Podle mnou nalezených symptomů mám asi K6
PS: díky za dekodér vinu
Ale když máš zapnutý jen světla pro denní svícení, tak ti bliká co? Ty přídavný dálkový?standa píše: 2. když jsou zaplý tlumený, tak to funguje tak, jak píšeš. když necháš svítit jen světla pro denní svícení, tak dálkový fungují stylem držíš - svítí, pustíš - zhasne
No vidíte a pro mě je to samozřejmost, copak jiný auta to tak nemaj?FTN píše:Já taky! To je pro mě novinka.standa píše:
vyzkušám
JJ, to je snad jediná věc kterou bych svojí Fló vytknul, kdybych ji neměl příliš rád na to, abych jí něco vytýkal!standa píše:dvoustovky dvě polohy nemají![]()
a navíc mají takovou fíčuru, že když s vypnutejma světlama JEDNOU bliknu dálkovejma, tak když později zapnu světla, tak se rovnou zapnou dálkový(musí se bliknout dvakrát, aby se dvoustavové relé znovu dostalo do polohy tlumená světla) - holt konstrukce šedesátejch let...
zlatej nožní přepínač tlumená/dálková v tatře
Mam stejnou zkusenost u 460. Tu mezipolohu se mi nikdy (po dobu 5 let) nepodarilo nahmatnout, vzdycky jsem si rozsvitil dalkovky a musel je druhym zmacknutim vypnout. Nakonec jsem rezignoval a prestal pouzivat svetelnou houkacku. Je to jedna z mala veci, kterou ve volvu nedomysleli.Jean píše:I když jsou zaplý tlumený světla, tak stačí nemačkat až na doraz. Poloha pouze pro světelnou houkačku tam je.
Pravda tu mezipolohu je třeba vychytat. BTW: přídavné dálkové jsou prý právě z bezpečnostních důvodů pro použití světelné houkačky, vyklápěčky jsou moc pomalétonda chvojka píše:Mam stejnou zkusenost u 460. Tu mezipolohu se mi nikdy (po dobu 5 let) nepodarilo nahmatnout, vzdycky jsem si rozsvitil dalkovky a musel je druhym zmacknutim vypnout. Nakonec jsem rezignoval a prestal pouzivat svetelnou houkacku. Je to jedna z mala veci, kterou ve volvu nedomysleli.Jean píše:I když jsou zaplý tlumený světla, tak stačí nemačkat až na doraz. Poloha pouze pro světelnou houkačku tam je.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé