Zdravím pánové mám dotaz začal mi při nízké frekvenci ventilátoru vydávat takové chrčivé zvuky které se opakují ve stejných časových intervalech je to takové jakoby slabší hučení a někdy to má vliv i na otáčkách motoru se ten zvuk mění jak meluzína když ho vypnu a zapnu je chvíli klid a pak to začne znovu nesetkal se někdo s tím náhodou co by to mohlo být děkuji za každou radu xc70, r. v. 2011, 2.4 D5, AWD, 151kw ( mám na mysli topení uvnitř vozu
_________________ Volvo XC 70, r.v. 2010 do provozu 2011, 151KW, 2.4 D5, AT, AWD
STAGE2 D5T5 175KW
Vida k dispozici
Ahoj a co s tím to už je lepší vyměnit rovnou i ventilátor pokud se to musí rozebrat tak jak je to na volvosweden nemyslíš ono je to takové ševelení až meluzína ale chvilku to dělá pak je zase klid tak nevím. A děkuji že ses ozval přijde mi že tady každý jen čte ale nenapíše
_________________ Volvo XC 70, r.v. 2010 do provozu 2011, 151KW, 2.4 D5, AT, AWD
STAGE2 D5T5 175KW
Vida k dispozici
Zkoušel jsem hledat nějaký topic nebo vlákno ale nenašel. Štve mě že se dá zvolit pouze rubrika a ne zadávání podle klíčových slov. Nebo jsem tak hloupej a do teď jsem nato nepřišel
STAGE2 D5T5 175KW
Vida k dispozici
vpravo nahoře je "hledat" a můžeš si vybrat zda dle všech naráz, nebo kteréhokoliv slova
Jinak mě to taky občas cvrliká, ale dělá to už asi dva roky a někdy jo, někdy ne... neřešim. Jo a taky jednou mi to dělal list zapadnutel k ventilátoru, ale to bylo auto bez kabinového filtru.
Díky moc zase jsem o něco chytřejší budu muset manželce něco namluvit protože brble hlavně ona ale je fakt že na pravé straně je to slyšet daleko víc. Kabiňák jsem taky vyměnil a nepomohlo. Každopádně dík že ses ozval
STAGE2 D5T5 175KW
Vida k dispozici