Auto je lehce zajeté, tak mu chci ještě prodloužit životnost.
Předpokládám,že tam máš 16T? Co jen vyměnit CHRA:drewid píše:Asi mi odešlo turbo. S nákupem z glóbusu už na světlech nedám M3 r.v.2007 - akorát nemám moc peněz, takže nechci originál za 20k. Ale něco co jako je tohle je to kompatibilní s mým jezdcem, nebo musím mít turbo extra pro B5204 motor?![]()
Auto je lehce zajeté, tak mu chci ještě prodloužit životnost.
Předpokládám že u C70?Zajsoft píše:... remap ECU budu resit az ted s kovanym spodkem...
Jo.Basstl píše:Předpokládám že u C70?Zajsoft píše:... remap ECU budu resit az ted s kovanym spodkem...
Co všechno na motoru měníš?
Kolik z toho chceš dostat?
Ahoj gustogusto píše:Trošku to tady oživím. Na mojí italské T5-ce se odebírá turbo 13G do věčných lovišť. Jelikož mám v plánu menší upgrade, proto nechci investovat do repasu menší turbíny, ale mám tady 16T s rovnou přírubou. Můžu ho nasadit bez ostatních úprav(zatím, pak bych dal bílé vtřiky a remap ECU) abych něco nepokazil? S výměnou výfuku počítám, je nachystenej taky. Díky
No jednotka si casy naadaptuje, jde spis o to, co Ti seriova ECU zkousne, ja daval namisto hnedych zeleny, ale je tam Chip od HEICO a ten to zkousnulgusto píše:Taky jsem na to myslel, že je tam dám, jednotka asi bude dávat časy vstřiků stejné, jako s původníma vstřikama, akorát průtok bude vyšši, žejo. Snad se nic nepos.re...
Jo mám od nich CHRA nový v polici 15G už asi tři roky do žlutýho a nejsem schopnej ho tam nandat snad tento rok .gusto píše:Jo, bral už někdo CHRA od http://www.turborebuild.co.uk? Nějaké zkušenosti?
Doporučuji se podívat přímo na Allegro, je tam stejný prodejce, stejný nabídka, jen to celé vyjde tak o 2-2,5 tis levněji.kishmick píše: 21 čer 2020 22:02 Čau! Já kupuju u Poláků (i když mě za to všichni nenáviděj). Už mám od nich druhou K24 a jsou v pohodě . Tady máš odkaz na 16T: https://aukro.cz/turbodmychadlo-volvo-v70-850-2-3-184-240-hp-49189-01355-6949684509
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé