A oni ti to auto pak i vysuší ?? nebo to děláš fénem ??Raff píše:
... a jak v mrazu susis ? Fenem na vlasy ?To vis, ja jsem trochu zhyckan norskymi pomery, kde mi na pumpe za dvacku pulhodiny strika tepla voda i se samponem :?

A oni ti to auto pak i vysuší ?? nebo to děláš fénem ??Raff píše:
... a jak v mrazu susis ? Fenem na vlasy ?To vis, ja jsem trochu zhyckan norskymi pomery, kde mi na pumpe za dvacku pulhodiny strika tepla voda i se samponem :?
Na Jestedu je prd, zato v Lillehammeru je duchna a -6°, tak si vybersven píše:myslíš v horách okolo reichenbergu, nebo osla..?:-))
ale v jedné české sodě zákopčaník v počasí tvrdil, že nejtepleji bylo v oslu...Raff píše:Na Jestedu je prd, zato v Lillehammeru je duchna a -6°, tak si vybersven píše:myslíš v horách okolo reichenbergu, nebo osla..?:-))
Asi v Oslu, tady u nás po sněhu ani vidu, ani slechu.sven píše:myslíš v horách okolo reichenbergu, nebo osla..?:-))
Tak v Oslu trochu je, prave jsem byl chvilku za mestem a na trenovani smyku by to bylokenya píše:Asi v Oslu, tady u nás po sněhu ani vidu, ani slechu.
já vím, trochu ot, ale pro pamětníky: http://www.febio.cz/tvorba.php?sid=519& ... 99c624a493sven píše:ale v jedné české sodě zákopčaník v počasí tvrdil, že nejtepleji bylo v oslu...Raff píše:
Na Jestedu je prd, zato v Lillehammeru je duchna a -6°, tak si vyber)))
Vzdyt máš dvě tyhle kárky v rodině !Schumi_01 píše:Nooo...tak to velká gratulace!![]()
Tohle je auto po kterym prahnu jako po svym dalšim cíli a tenhle kousek je fakt nádhernej...takže přeju všechno dobrý a i trochu závidimRád bych až přijde čas natrefil na podobně krásně vypadající i vybavenou...
nebo tchynaRaff píše:Přítelkyně nepůjčí ?
No počítej min. 350k za kousek z roku 01-02 a najeto cca kolem těch 200k km. Spíš se pohybuji kolem půl megabigoun píše:no peknej kousek za kolik penez se da neco takovyho poridit.diky
No XC70 by byla za 350 buď Geschenk, nebo by to musel bejt pěknej šrot. Ani za půl mega podle mě XC70 v rozumným stavu asi spíš neseženeš.Sibr píše:No počítej min. 350k za kousek z roku 01-02 a najeto cca kolem těch 200k km. Spíš se pohybuji kolem půl megabigoun píše:no peknej kousek za kolik penez se da neco takovyho poridit.diky
No, chlapci, na volvocars se posledni srovnatelna prodavala za tri ctvrte mega a byla hned pryc. Mobile.de a podobne, r.v. 2002 stale lehce nad 20.000 euro. Ja na tom lehce usetril, srot to ale, zda se, ani zdaleka neni.Sibr píše:No počítej min. 350k za kousek z roku 01-02 a najeto cca kolem těch 200k km. Spíš se pohybuji kolem půl megabigoun píše:no peknej kousek za kolik penez se da neco takovyho poridit.diky
Já spíš myslím, že Sibr a spol myslej spíš V70. Protože XC70 si drží cenu snad nejlíp z volv... O S80 nemluvím, ale i V70 ztrácí na ceně víc...Raff píše:No, chlapci, na volvocars se posledni srovnatelna prodavala za tri ctvrte mega a byla hned pryc. Mobile.de a podobne, r.v. 2002 stale lehce nad 20.000 euro. Ja na tom lehce usetril, srot to ale, zda se, ani zdaleka neni.Sibr píše: No počítej min. 350k za kousek z roku 01-02 a najeto cca kolem těch 200k km. Spíš se pohybuji kolem půl mega
Po mesici provozu zatim spokojenost, tak uvidime. Mohl bych sice za to mit predvadeci nebo lehce ojetou oktavku v tom jejich tdi, ale co si budeme povidat, ze ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé