No co ti mám povídat... krasavice... nádhera... prostě úžasný auto... Tak mi ji hezky opatruj, chovej se k ní mravně a za 4 roky si popovídáme obchodně...Raff píše:Aneb jak říkal pan Hrabal, neuvěřitelné se stalo skutečnostíTímto si dovoluji iniciovat vznik podsekce XC
Pár foteček pro Tomáše N. :
Tak jsi mě zmátl, že jsem tu fotku musel chvíli prohlížet, abych pochopiltnemec píše:Akorát... řekni mi, co je to za verzi, že to musí mít takovej výfuk, jaký je vidět na fotce XC70-3.jpg? To je bifuel na brikety?
taky tak, je fakt pekna.Lachtan píše:Viděl jsem jí u Marry - je to krása - gratuluju a přeji mnoho štastných volvokilometrů
Klasickej dřevoplyntnemec píše: Akorát... řekni mi, co je to za verzi, že to musí mít takovej výfuk, jaký je vidět na fotce XC70-3.jpg? To je bifuel na brikety?
Jj, černá je fajn, jen jsem trochu vyšiloval, když jsem v ponděli ještě v Česku prubnul myčku (už to nikdy neudělám) a teď si drbu hlavu, jestli na přední haubně těch pár drobných škrábanečků už bylo nebo ne, sakra, no však to jistě znáte :?dali píše:Gratuluju! Máš dobrej vkus co se týče barvyPro mě je černá jediná přípustná na XC70, protože nemám rád dvoubarevný auta a takhle je to sladěný s těma spodníma plastama.
Neco pod 180 tkm, takze tesne po velkym servisu ...Sibr píše:... a kolik má vůbec naběháno? Vypadá jak nové (když pominu facelifty novějších modelů).
... a jak v mrazu susis ? Fenem na vlasy ?neuman zdenek píše: ... a myčka no fuj s takovým krasavcem bych se mazlil i v mrazu
excelentní kousek, gratuluju! na podsekci už nás bude pomalu akorát, navrhuju počkat až napadne sníh (což nemusí být zrovna letos....) a uspořádat xc minisraz.Raff píše:Aneb jak říkal pan Hrabal, neuvěřitelné se stalo skutečnostíTímto si dovoluji iniciovat vznik podsekce XC
Pár foteček pro Tomáše N. :
ehm, třeba tahle verze je taky jednobarevná a není černá....to máš prostě různý.... dokonce jsem viděl stříbrnou xc, která měla ty plasty přestříkaný taky stříbrně...fujtajbl...myslím, že i tobě by se spíš líbila s těma původníma černejma...dali píše:Gratuluju! Máš dobrej vkus co se týče barvyPro mě je černá jediná přípustná na XC70, protože nemám rád dvoubarevný auta a takhle je to sladěný s těma spodníma plastama.
Do toho bych selsven píše:navrhuju počkat až napadne sníh (což nemusí být zrovna letos....) a uspořádat xc minisraz.
tož tak ja, enem ten sníh kurňa nejak vokecať....Raff píše:Do toho bych selsven píše:navrhuju počkat až napadne sníh (což nemusí být zrovna letos....) a uspořádat xc minisraz.Mam jednoho kamarada, co sedla XC, plus tech par lidicek tady, a je to doma
Tak se pochlapte, zabalte sváču a dovalte sem nahoru, v horách je tu sněhu dostCafa píše:letos je to nastiru..
myslíš v horách okolo reichenbergu, nebo osla..?:-))Raff píše:Tak se pochlapte, zabalte sváču a dovalte sem nahoru, v horách je tu sněhu dostCafa píše:letos je to nastiru..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé