http://www.auto.cz/i-volvo-svedska-znacka-konci-naftovymi-motory-nova-s60-uz-nedostane-121725
Lode vypúšťajú do morí, továrne do vôd, lietadlá na zem a všetci spoločne do vzduchu, ktorý dýchajú všetci. Od plastových odpadov v moriach a toxických na skládkach mrú živočíchy aj ľudia, ale hlavne, že nejaký hnusný dízel nám to nepúšťa do xichtov. Ešte že tí benziňáci prestali aspoň používať plastové obaly a ich domácnosti neprodukujú odpady.Mildas píše:..., ale lodě, továrny ani letadla nám to nepouští do ksichtu ...
Myslím, že se nedočkáš nového R5, ani R6, natož V8...Krystof P. píše:Volvo by mělo, jak říkají Američani "grow a pair" (hezky česky - pochlapit se) a udělat nějakej pořádnej V8, jeden v benzínu, druhej v naftě a hlavně vypustit nějakej fullsize truck, alias pickup. I kdyby to mělo znamenat čtyři řady nějakejch městskejch elektrickejch mini aut, mini crossoverů a to samý v nižší střední.
Krystof P. píše:S klasse se šestiválcem, to je taky nedůstojný! Kam se poděla opulence![]()
Můj favorit na motor je 5.7 v nový Tundře a LC, ale jak se mi Tundra líbila, měl jsem možnost se svézt a komfort se mi zdá dost mizernej, je to asi tim, že si opravdu jen na velikost nehrajou a to auto začne fungovat až s pár metrákama na korbě. Zato předface LC200 se 4,4D byl velice solidní.
K tomu by mi stačil jeden malej britskej prcek s duratecem, či sigmou a nikdy bych nic víc nepotřeboval
A mohl bys mi, prosím, až půjdeš někdy okolo udělat dvě, tři fotografie? Stačily by samozřejmě mobilocvaky, žádné velké umění. Děkuji!Krystof P. píše:Jeden, řekl bych dle vzezření, sotva poválečnej brouk stojí na ulici na Kladně. Neni to žádná voňavka, ale možná by se ti líbilOtázka je, jestli by byl na prodej. Ale nehejbe se, což jistou šanci značí...
Ještě jednou díky za upozornění, už vím o jakého Brouka se jedná. A moc děkuji i Kolemjdoucímu za nápovědu.Krystof P. píše:Jeden, řekl bych dle vzezření, sotva poválečnej brouk stojí na ulici na Kladně.
Uživatelé procházející toto fórum: raolsa