penek+Kájina (nocleh stan nebo auto)
Chase+0 (Tentokrát snad Volvem, takže ubytování stan

)
Petr & Tom Markovi (Tentokrát jen polovina rodiny, nocleh auto)
Máčo
Ervín
Švícko + Věrka
Tak leda mě teď napadá, že možná někoho poprosím o čerstvé pečivo, pokud budete mít cestu kolem krámu, nemusela bych pro něj extra v sobotu zajíždět. Ale to se domluvíme před, aby nevzal každý dva bochníky.

)
A jestli se někomu bude chtít péct, tak třeba buchtu na ráno, ale platí to samé co s chlebem.
Jinak vezmu lahváče, nejspíš Kozla, pokud máte někdo jiné chutě, můžete si vzít svoje nebo mi napište a výběr nakombinuju. Jak jsem psala, tak to nebudu tentokrát přehánět, na brambůrky jste mi přispěli už minule a zbylo, jedna basa píva bude taky od minula, jinak klasika, nějaká minerálka, kofola. Když bude zima, bude svařák.
Pak jen asi udělám salát nebo budou okurky a vezmu něco na snídani, ale to bych raději koupila sama, páč už mám zhruba ve voku, kolik toho, když každý něco vezmete a sejde se toho moc, vezli byste si to stejně zpátky, já to nesním a vyhazovat jídlo taky nechci.
Nejspíš budeme u ohně, tak na sebe nic hodobožového, a jako vždy, vlastní hrneček vítán.

Nevím, kolik stihnu připravit dřeva, tak kdo bude chtít, může si chvíli před zábavou dát brigádku.