Díky pánové!
Trochu se teda rozepíšu. Ad kola, mě se to upřímně docela líbí, ale styl to moc nemá, o tom žádná. Jsou to kola, která jsou terčem posměchu

Zbyly mi z 3,2, tehdy byly pěkně sedřený, tak jsem je nechal nalakovat, vybral jsem nějakou barvu na kompu ze vzorníku. Šedá perleť

No když jsou čistý a svítí sluníčko tak to vypadá jak disco koule na párty z osumdesátek

Je to hroznej tuzing. Ale jsou to prostě kola na zimu, který ať si sežere třeba sůl

Navíc v zimě je pořád bordel takže ta perleť nepaprskuje

) Na léto mam originál 18 co byly k autu v základu Summum.
Nikdy jsem nad tím nepřemýšlel ale je pravda, že bílá je asi pro S80 nevšední, to je fakt. Ono to auto je obecně dost nevšední, protože MY2015 se dělalo snad jen 2 roky než přišla S90.
Cenovku si nechám pro sebe, ale vyšlo to dobře

Samozřejmě to vyšlo dobře díky bratrovi, protože jsem měl práci a díly za náklad. Jinak by to byl asi masakr. Ono i ke konci to dost lítalo, protože některý věci prostě nejsou. A zadání bylo takový, aby to prostě bylo opravený tak aby nebylo poznat že to bylo bouraný. Dávalo se hodně věcí nových plánovaně jako chladiče, hadice, různý kabely atd...ale byla výhoda, že spoustu toho brácha měl, nárazník, světla , různý plastíky atd...jenže pak stejně něco chybí a to je kus plastu 8000, takových věcí se koupí 5 a je to 40, a ty věci nejsou protože to je MY15 a benzín...takže tak.
Auto je výroba konec 2014, ale právě model 2015. Najeto 90 tkm. Skvělý je taky to, že auto mělo před nehodou problémy s převodovkou tak schválili výměnu převodovky. Takže já když jsem to koupil a opravil tak mi ještě ve volvu zdarma vyměnili převodovku za novou
Co se týká motoru a auta celkem. No já nechci aby to vypadalo, že chci hanit 3,2, protože to bylo a je vážně skvělý auto, který jsem taky kupoval s nájezdem 90 a byl jsem s ním fakt moc spokojenej, měl jsem ho 3 roky a je to prostě jediný srovnání co mam. Navíc T5 už mam cca 6 týdnů takže to není prvotní nadšení. Ten dvoulitr funguje fakt skvěle, táhne ve všech otáčkách a nemá potřebu se tolik vytáčet jako 3,2, ale přeplňovanej motor bude mít asi vždycky lepší průběh krouťáku. Hodně na tom dělá ten 8mi stupňovej automat, kterej řadí vážně skvěle, rychle, hladce a hlavně bez žádných prodlev. Já už dávno nezávodím a v podstatě mam rád takovou tu strejdojízdu takže 3,2 byla naprosto vyhovující, ale pravdou je, že do zatáček se jí uplně moc nechtělo. Tady tím, že to je asi lehčí motor, navíc to nemá AWD tak "sportovní komfort" je za mě už víc než přijatelnej. Spotřeba je cca o 20% menší a to je dost.
To auto mi přijde vůbec takový dotažený, ovládání funguje jinak, zmizely takový ty věci co mě štvali jako neustále pípající park asistent v kolonách, je tam teplota motoru atd...Jediný fakt velký zklamání je start stop. To je samozřejmě debilita už z podstaty ale třeba u bavoráku mě to uplně neobtěžuje. Tady to fakt funguje kulantně řečeno divně. Jednak když 5x za sebou ujedu 2 metry tak to 5x nastartuje. Další věcí je, že třeba u toho bmw stačí jen trochu povolit brzdu a už to startuje, tady to nastartuje až když sundám nohu z brzdy a to je prostě pozdě. Ale dá se to vypnout že jo

Jinak soudruzi opět nezklamali, že by tam nedali něco, co je uplnej nesmysl a za dva roky to zase změní. Sice přibyla teplota motoru, ale pro změnu odebrali měrku oleje. Olej se měří jen přes palubák. Velká paráda. Moc se těším až to čidlo odejde někde 1000 km daleko od domova

( ještě že máme v rodině odtahovku

)