Manek píše:Je to stříkačka a tyto motory B200F byly vždycky větší žrouty než ty s karbošem. U
Na já mám plyn na stříkačce, já myslel jako že plyn nejni vpouštěn vstřiky ale před váhu vzduchu, odkud pokračuje tou gumovou trubkou do sání atd. atd. Čili mám to jako by na způsob karburátoru a ne na vstřik.
Co se týká spotřeby tak např. V Brně mi to žralo 9.2 - max.10 l benzínu. někdy se dalo jet i za 9 l a to si myslím že v Brně je dost hustý provoz. Myslím že problém nebude v LPG ale v motoru jako takovém.Něco musí být špatně nastavený.Co se týká servisů, měl to švagr ve Volvo v Brně aby mu seřídily karbec a ani si nevšimly že tam nebyl zapojen předstih (podtlak).Dal za to 800,- a bylo mu to stejně na prd.B200E mám taky ale jak vidíš spotřeba tak vysoká není.
Zkusil bych - filtr vzduchu (to asi ne)
váhu vzduchu
a klapku (ventil) na míchání směsi či jak to nazvat, to co je mezi tou gumovou hadicí a sáním.
Mám tušák že to bude v tom protože já měl rozhašenou tu váhu a benzín to žralo jak divý.
Skusil bych oddělat přívod vzduchu k váze a pohnout něčím např.šroubovákem tou klapkou ve váze.Stačí kousek, a jestli se zvednou otáčky když tím pohneš na některou stranu tak to máš rozladěný. Teď mne napadá střelilo ti to někdy zpět, do té gumové trubky?
To mi totiž parádně rozladilo tu váhu.pokud ale ani to nezabere tak už zbývá jen ten ventil co míchá vzduch - benzín.
Můj osobní nazor, nenutím ti ho ale po tom bych šel já.