Jsme na NTB IBM Thinkpad, Win7 a vše podle návodu, fungovala ( je to čajna, username admin )... Díky za tipy
Díky za normální odpovědi. Ne za to poslední. Jak píšeš, vida je tu stokrát, hledal jsem ( jako obvykle ) ale pokud se to promazava, přesouvá a nenajdes to jak to je aktuální tak se řešení jednoduše zapleveli.Zajsoft píše:A co hledat? Vlákno s řešením už tu je minimálně 1x a jinak UTFG...
A jinak na tohle přesně nadáváme ohledně (ne) moderování fóra, VIDA a jeji (snad) desitky vláken, je ukázková...
Nevěděl jsem o tom, ze vida vyprši, kdyby to napsalo při logiku tak OK. proste jsem to zapl, divil se, pohledal tu a napsal. Tak ze mě nemusíš dělat idiota. Nechápu tento negativní přístup.Zajsoft píše:Vida 2014 expired
Hned 1. výsledek na Googlu...
A obávám se, že tady se nikdy nic nemaze, i kdyby to bylo sebevětší hovno, promazava se jen Žumpa, ale tam se zas dává jen politika a nepohodlné nazory, tj. opět politika...
Proběhlo promazaní konkrétního návodu kvůli warez.Zajsoft píše:Vida 2014 expired
A obávám se, že tady se nikdy nic nemaze, i kdyby to bylo sebevětší hovno, promazava se jen Žumpa, ale tam se zas dává jen politika a nepohodlné nazory, tj. opět politika...
Coz zrovna neni to co uzivatele obecne pali, dela tu danej bordel a cimdal vic dela forum nepouzitelnou snuskou bordelu...hajnej píše:Proběhlo promazaní konkrétního návodu kvůli warez.Zajsoft píše:Vida 2014 expired
OK chlape, i tak diky, problem vyresen...Zajsoft píše:OK, uznávám, že po expiraci to už nic nenapsalo,
ale najít se to dalo vážně rychle... A za idiota se označuješ/cejtis max. sám... Negativní přístup není přímo na Tebe, ale v globálu(nemám jinak problém ukázat na někoho prstem...) a je to tu během pár dnů po několikátéHledání na fóru je pak absolutně nepoužitelné...
Furt dokola nová vlákna jaký olej, stěrače, zarovky...
A změna nikde (akorát se tak zakáže zpětná editace příspěvků, velikost obrázku se nechá pro 14" VGA monitory, etc...).
Aneb kéž by se mazalo, klidně se může začít u tehlech myxh postu - měl bych radost. Ale dneska se jede na multikultihomodemomensinoslunickarstvi :-/
no jo, u nas co to mame jako hobby to tak, bohuzel je ...martinopel píše:Myslím,že kterýkoliv topic o VIDA je warez!!!
Hajnej, smaz pls cely thread...Zajsoft píše:OK, uznávám, že po expiraci to už nic nenapsalo,
ale najít se to dalo vážně rychle... A za idiota se označuješ/cejtis max. sám... Negativní přístup není přímo na Tebe, ale v globálu(nemám jinak problém ukázat na někoho prstem...) a je to tu během pár dnů po několikátéHledání na fóru je pak absolutně nepoužitelné...
Furt dokola nová vlákna jaký olej, stěrače, zarovky...
A změna nikde (akorát se tak zakáže zpětná editace příspěvků, velikost obrázku se nechá pro 14" VGA monitory, etc...).
Aneb kéž by se mazalo, klidně se může začít u tehlech myxh postu - měl bych radost. Ale dneska se jede na multikultihomodemomensinoslunickarstvi :-/
Já nemažu, jen jsem informoval, že tu byl přesný návod, jak to oživit, ale z výše uvedených důvodů se nechal smazat.Siggi píše:Hajnej, smaz pls cely thread...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé