rozhodl jsem se, že si k noze přiváži další kouli. Za tímto účelem se mi zdálo jako nejvhodnější zakoupit si Volvo 940, B200F, r.v.1992. Najeto má téměř 300tkm. Postupně bych ho chtěl dávat trochu dohromady, z tohoto důvodu se obracím na Vás, zkušenější matadory. Na autě pozoruji následující problémy:
Po startu běží na 3 válce, po cca minutě volnoběhu, nebo několikanásobném prošlápnutí se chytne i čtvrtý válec. Pak už zpravidla běží motor hladce. Někdy jeden vále opět vypadne při prudším sešlápnutí plynu při rozjezdu v nízkých otáčkách. Svíčky a kabely byly měněny.
Ručička rychloměru si dělá někdy co chce. Obzvláště, je-li auto v klidu. Skáče v rozmezí 60-80km. Pochopil jsem, že bude problém nejspíše v nějakém vyschlém kondenzátoru, nebo studeném spoji na přístrojové desce. Je tu nějaký šikula, který je schopen toto opravit, nebo to řešíte výměnou celého přístrojového štítu?
Je někde v okolí Plzně servis, kde by se podobného auta neštítili a mají s podobnými modely zkušenost? Můžete doporučit?
Nějakou fotku přidám, až auto pořádně vyfotím