po dlouhodobém rozhodování a shánění S60 136 kW v automatu jsem si koupil S80 120 kW v manuálu.

Ale rozhodně ničeho nelituju. Od soboty, co jsem ho přivezl domů jsem najezdil cca 300 km a zatím maximální spokojenost. Auto jsem koupil tady přes fórum od R-Speeda. Už má sice kapku víc najeto, ale vyplněná serviska až do současnoti a faktury za poslední dva roky za servis mě přesvědčily, že kilometry na počítadle jsou jen číslo. Na autě se mi nejvíc líbí ta barva. Volvo jsem v týhle barvě prostě chtěl. Dále je super, že to má celkem bohatou, ale ne zbytečnou výbavu. Dneska mě čekala cesta z Východních Čech do Prahy, tak jsem si nastudoval pořádně, jak se všecko ovládá a nastavuje. Musím říct, že mě cesta neuvěřitelně bavila, protože v tom autě je všecko absolutně přehledný, po ruce a jednoduše ovladatelný. Kapku mě zarazilo na benzínce, že jsem měl cca 1/3 nádže, ale chtěl jsem si dát plnou. Natankoval jsem tam ještě 56 litrů. Přiznám se, že mi to nedalo a kouknul jsem se pod auto, jestli to neteče někam na zem.

Zatím hodím jen dvě fotky. Víc jsem nestihnul. Nějaký mouchy to má. O tom napíšu jinej den. Zatím...