Zdravím,
Tak mě jen napadlo, co asi bude mít do budoucna větší cenu. Nyní mám, jak víte S70 2,5tdi v R-designu.
Ale, v nejbližší době bude doma nějaká C70 T5.
Napadlo mě, co bude mít asi do budoucna větší hodnotu, jelikož ani jednoho typu moc na prodej nikde není.
Plánuju totiž asi potom předělat Rkové věci na C70.
Proto vzniká další otázka, kolik je dneska prodejná S70 2,5tdi 360 najeto, polokůže, zachovalá, servisovaná .
Je to taková otázka do davu, ale snad to nebude vadit
Já furt přemejšlim nad tim tvym kočárem
90 mi přijde celkem rozumná cenovka, bez kol, páč ty by šly na C a dalších věcí, který to auto dělají výjímečné, by ses dostal na 50+-. No a To je cena za kombíky, která je tak nějak v průměru. Podle mě to nikam extra neporoste, kor v TDi, protože za chvíli s tim nebudeš moct nikam do města a lidi z toho jsou a budou vypruzený a nikdo to kupovat nebude.
Já bych vůbec neuvažoval o přehazování dílů na C70
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG
martines píše:Já bych vůbec neuvažoval o přehazování dílů na C70
co se týče kol, nevím, uvidím jak to bude vypadat... ale XC maska a nárazník, to bude pěkný... Světla určitě neuberou, každopádně stále hledám origo čirou
A na S70 se ozvali jen spekulanti, nikdo vážný... a pod cenovkou nechávat nebudu. To si raději ty díly sundám a prodám jako zachovalou tuctovku a z C70 udělám zase něco co někdo jen tak nemá
tak to jo, mě hned napadl nárazník. SVětla a maskou jsou okej.
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG