IgorS,
než napíšu cokoli jiného, musím ti pochválit auto, páč to je opravdu kousek. Pastva pro oči. Mimochodem, když jsem kupoval hliníky na moje starý auto, černou jsem zavrhnul, nu což, byl to Passat, takže žádná škoda, nějak se to odlišit musí. Ale tady vidím, jak krásný to může být, protože ta černá kola vůbec nerušej a nestrhávají na sebe pozornost, což je za normálních okolností primární poslání hliníků. Takhle krásně vynikne auto. Je to jako glamour fotka s nahou babou za západu slunce.
Jo, zpátky qvěci... děkuji za ochotu a za obrazky, ted je to dost jasne.

To auto máš fakt špicu. Samozřejmě jsem se chtěl podívat na tvoje auti, ale vše je tam bez obrázků!!!
Nebo jsem jenom já, kdo je nevidí. Příjde mi dost divné, že jediná fotka, kterou vidím, je ta, kterou jsi sem postnul? Na S80 nic a na S60 jedna, no není to divné?
Přeji kráááásný roky s tvejma Volvíkama.
Jinak bych jeste rád zjistil, jestli někdo nepoužíváte univerzální příčníky na rám dveří? Thule, Hakro, či podobně? Zajímaly by mně zkušenoti.
Naklikal jsem na
Thule konfiguratoru Volvo S60, a vyplivlo mi to, že tyč příčníku má být 127 cm, což je o devět centimetrů víc, než jedničkovej Superb a to je trochu k nevíře. jinými slovy, jsem zmaten