Začal se mi ozívat někde z okolí motoru, nebo přední nápravy takový fakt hnusný drnčivý zvuk, skoro jako když o sebe dřou zuby v převodovce. Objevilo se to z ničeho nic, jel jsem do práce všechno OK, akorát jsem nestihnul natankovat a dojížděl jsem na rezervu cca 20km, jedu z práce a během chvilky od rozjetí to začlo, nejdříve jsem to přisuzoval tomu, že mám nádrž pomalu prázdnou a lítá mi někde nějaký vzduch

Krom toho zvuku je ještě mírně cítit zavybrování do pedálu plynu.
Co jsem mohl zkontrolovat pohledem a pohmatem jsem zkontroloval, oleje je dost, olej v převodovce je měněný minulý rok, žádná jiná kapalina nezmizela.
Tlučou mi čepy ty budu dělat, jestli je to nějaká část nápravy? ale takhle vrčivý/drnčivý zvuk nevím jestli něco může dělat. A na levé straně (spolujezdec) jsem si všiml, že závěs motoru je nějaký divný, není to nic na co jsem zvyklý a nevím jak to přesně popsat, černý klobouček kompletně zakrytovaný, 3 šrouby vede pod to držák motoru a jsou vidět díry na šroub v držáku motoru a v držáku co je přidělaný ke kastli, ty díry nelícují cca 2 centimetry, tak jestli mi trochu nespadl motor?
Za jakoukoliv radu budu rád.