Nahoďte sem někdo fotky...

Ale prosimtě :!: :!: fakt se mi trochu zdá, že se vymlouváš. Už sraz ve Svijanech byl zanesen v sekci MINIsrazy. Takže pokud se nekoukáš na příspěvky o S/V40kách, muselo tě praštit do očí takové to oranžové znamémko před sekcí MINIsrazy. Předpokládám že víš, co znaménko znamenátnemec píše:Dozvěděl jsem se o tomto sraze 30 min před jeho začátkem (halt procházím jen nové příspěvky a S40/V40 jsou mírně mimo mé zorné pole), ale ruplo mi v kouli, sedl jsem do auta a přijel jsem. Bylo to moc fajn, díky...
Nahoďte sem někdo fotky...
To je jednoduchý... nekoukám totiž po sekcích, ale nechávám si jen vypisovat nové příspěvky. A koukám jen v rychlosti po sekcích, který mě zajímaj. Jak je u toho napsaný, že S40/V40, tak to přehlížím. Důležitý je, že jsem na to nakonec přišel včas no ne?háša píše:Ale prosimtě :!: :!: fakt se mi trochu zdá, že se vymlouváš. Už sraz ve Svijanech byl zanesen v sekci MINIsrazy. Takže pokud se nekoukáš na příspěvky o S/V40kách, muselo tě praštit do očí takové to oranžové znamémko před sekcí MINIsrazy. Předpokládám že víš, co znaménko znamenátnemec píše:Dozvěděl jsem se o tomto sraze 30 min před jeho začátkem (halt procházím jen nové příspěvky a S40/V40 jsou mírně mimo mé zorné pole), ale ruplo mi v kouli, sedl jsem do auta a přijel jsem. Bylo to moc fajn, díky...
Nahoďte sem někdo fotky...![]()
ale jinak hlavně že si dorazil :!: :!:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé