Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Ahoj všetci, je tu niekto kto opravuje rádiá? Ide o SC900 s meničom na 3 CD z Volva C70/v70/s70.
Ide o tto že CD fungujú normálne len nejde rádio, resp. chvilku ide a potom ako keby stratí signál a nejde nič. Myslím si ze to bude nejaký studený spoj ale ja sa v rádiách nevyznám tak ze či by niekto nevedel či sa to dá spraviť alebo budem len počúvať CD
_________________ 855 R 1996 Red, V70 R AWD 2000 Laser Blue, V70 2.5D
Občas se mi stane něco podobného. Stačí z boku od spolujezdce třísknout do rádia ze strany a už funguje jak má. Ale taky bych rád věděl kde může být chyba. Bráchovi dělá to samé, akorát častěji než mě.
Tak pod termínem FM modulátor mi strejda google našel akorát taková ta udělátka do zapalovače, co vysílají na FM frekvenci a mají v sobě USB vstup, nebo čtečku karet. Nevíš nějaký přesnější název? Popř. zda to jde opravit / vyměnit za nějaký jiný díl a kde ho koupit?
Zeb píše:Občas se mi stane něco podobného. Stačí z boku od spolujezdce třísknout do rádia ze strany a už funguje jak má. Ale taky bych rád věděl kde může být chyba. Bráchovi dělá to samé, akorát častěji než mě.
Mas pravdu priteli. U me tez stacilo z boku trisknout a jelo. Nicmene to po chvilce zase prestalo hrat.
Zeb píše:Občas se mi stane něco podobného. Stačí z boku od spolujezdce třísknout do rádia ze strany a už funguje jak má. Ale taky bych rád věděl kde může být chyba. Bráchovi dělá to samé, akorát častěji než mě.
Mas pravdu priteli. U me tez stacilo z boku trisknout a jelo. Nicmene to po chvilce zase prestalo hrat.
Nj chlapci len že mne už nepomáha ani trískat ani búchat jedine vytrhnúť a za jazdy vyhodit z okna
_________________ 855 R 1996 Red, V70 R AWD 2000 Laser Blue, V70 2.5D
Zeb píše:Tak pod termínem FM modulátor mi strejda google našel akorát taková ta udělátka do zapalovače, co vysílají na FM frekvenci a mají v sobě USB vstup, nebo čtečku karet. Nevíš nějaký přesnější název? Popř. zda to jde opravit / vyměnit za nějaký jiný díl a kde ho koupit?
Poradil by urcite uzivatel Lubos-ten mi ten nazev rikal pred asi 4mi lety,kdy jsem zavadu opravil vymenou radia