tak sem poridil dalsi pritustek do rodiny. Dostala jmeno Daisy (Kopretina), pac je bila

Jedna se o 850tku v nafte s motorem D5252T, celokozenym svetlym interierem, drevenym oblozenim, elektrickou ridicovou sedackou a elektrickym sibrem. Dale je ve vybave komplet okna v elektrice a tempomat. Chyby palubni PC a vyhrivani sesli.
Je od blizkeho znameho, ktery ji jiz nechtel opravovat a planuje koupi novejsiho volva.
Karoserie je pekna, ma jen malou vadu na obojich pravych dverich mirnou promacklinu amatersky opravenou

Auto je trosku napadeno kutilem domacim, kdy nejaky mechanik instaloval pridavny spinac zhaveni ktery vysi na dratech pod volantem, protoze pry auto v zime nestartuje. To se chystam odstranit. Dale je z aute nejaka handsfree, asi od radia nevim jeste jiste a dale alarm, ktery ma senzor kapoty, dle meho take neni origo.
To vse bych rad uvedl do puvodniho stavu.
Auto ma na tachometru 328tkm.
Fotky a dalsi informace budou nasledovat

Provedene ukony:
328t - vymena motoroveho oleje a filtru
328t - hrube serizeni predvstriku - auto lepe startuje
328t - zastavil se tachometr

15.6.2017 - vymena zadni tlumicu Sasch
xx.07.2017 - Opraven tachometr - datum uz presne nevim
xx.07.2017 - Pri oprave tachometru zjisteno ze chybi horni repro v palubce, dodany z vraku, nicmene pri vyssi hlasitosti praskaji

8/2017
331 000 - Vymena prednich brzd - nove kotouce a desky ATE, repas brzdicu, vymeneny valecky + vsechny prachovky
11/2017 - 337 000km - vymena motoroveho oleje + filtru (10W40)
11/2017 - 337 000km - vymena kabinoveho filtru