Takze moje devka je puvodne z italie, od roku 2007 v cr a 2 majitele pote ve vlastnictvi T6R jezdila s nim pry dcera majitele a od roku 12/2012 jsem majitelem ja. Od roku 2009 servisovano v T6R prokazatelne faktury v hodnote temer 200tis. Auto mam od 331tis km a nyni je cca 393tis km. Vsadil sem na moznost verit fakturam a udajum kdy byly delany rozvody a zatim se vyplatilo klep klep. Za moje vlastnictvi sem uz resil servis co je u tehle aut jednou za zivot coz je repas jednotky ABS, remenice, vrzani palubky. Dal uz zadni naprava silenboky komplet, predni tlumice a loziska kol, nejakej ten cep. Spotrebak ani nezminuju. Egr i kat samozrejme off misto katu sla jen roura

. Dalsi stesti bylo jak krasne bylo uz od zacatku vybavena kridlo, R tapece a sedacky kuze alkantara, tempomat, automat klima, palubak. Jediny co mi chybi co bych chtel je stresni okno jinak mi nic neschazi
Co sem postupne vylepsoval tak sedacky kuze alcantara vyhrivany a ridicova v elektrice timto diky martinovi (Sacrabeus). Puvodne sem v aute alcantaru mel ale pri 400tis ridicova byla pouzita a hlavne to nehralo a nejezdilo elektricky

. Dal mi chybi jeste jedna polozka a to na leto TITANY ci SATELITE 16ky v sedy barve a pak takovy blbinky jako presit volant, nova loketka s napojakem, nakej ten plastik v kufru a takovy malickosti.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.