A zase vítězí Continental. To už je snad zaplacený

Dík za zpětnou vazbu!!!!mot píše:Good year efficient grip povazuji za nejhorsi gumu co jsem kdy obul. A to jsem ji kupoval na popud podobnych testů. Těžko říct co koupit tohle léto. Conti v netradičním rozmeru 215/55 r16 nejsou zrovna nejlevnější.
GY UG na V40 obouvám skoro celou dobu, co ji mám, jen 2x jsem zkusil něco jiného a zase jsem zpět u GY UGHajcus píše:Dík za zpětnou vazbu!!!!mot píše:Good year efficient grip povazuji za nejhorsi gumu co jsem kdy obul. A to jsem ji kupoval na popud podobnych testů. Těžko říct co koupit tohle léto. Conti v netradičním rozmeru 215/55 r16 nejsou zrovna nejlevnější.
Naopak říkám, že zimní GY UG mnohem lepší než Nokian A4 !!! (GY zima teď a NK zima minulá)
No nic, tak holt zůstanu u mnou prověřených Advan Neova R8
Ano.hajnej píše:Jezdí někdo na Nexen?
http://www.pneunet.cz/pneu/187004/nexen-n-blue-hdh-oe-205-55-r-16-91-h-letni/
Díky za tip, tomu jsem se nějak nevěnoval.Hájčus píše:Ale být tebou vybírám s lepším indexem přilnavosti na mokru. Neříkám, že hned A, ale B ano.
chtěl jsem je koupit,ale prodejce mi je rozmluvil,když už tak alespon riken prý se vyrábí na strojích michelin někde v bosně?koupil jsem matador a prý si na něj ještě vzpomenuDeshi píše:Už jste někdo vyzkoušel TOMKETy???
říkal jsem si, jestli je už někdo má a případně jestli by byly nějaké recenze.....carlitos13 píše:chtěl jsem je koupit,ale prodejce mi je rozmluvil,když už tak alespon riken prý se vyrábí na strojích michelin někde v bosně?koupil jsem matador a prý si na něj ještě vzpomenuDeshi píše:Už jste někdo vyzkoušel TOMKETy???
Co je index přilnavosti na mokru?Hájčus píše: Ale být tebou vybírám s lepším indexem přilnavosti na mokru.
Já jsem četl, že TOMKETy jsou prý sice z Číny, ale taky ne evropských strojích a továrna pěkná. Až někdo otestuje, tak dejte vědět. Uvažuji, že bych příští léto vyzkoušel.carlitos13 píše:chtěl jsem je koupit,ale prodejce mi je rozmluvil,když už tak alespon riken prý se vyrábí na strojích michelin někde v bosně?koupil jsem matador a prý si na něj ještě vzpomenuDeshi píše:Už jste někdo vyzkoušel TOMKETy???
Asi tohlemartinopel píše:Co je index přilnavosti na mokru?Hájčus píše: Ale být tebou vybírám s lepším indexem přilnavosti na mokru.
Také jsem je na naši novou V70II pořídil na letošní sezónu. V různých testech se na morku držely hodně dobře, tak jsem do nich i kvůli ceně šel a zatím naprostá spokojenost. Uvidíme časem, jak dlouho vydrží.Mildas píše:Co říkáte na Hankook Ventus Prime3 K125, chci je koupit na léto na 205/55 16, z testů vycházi velice dobře a jsou levné.
Jen mě zarazil velice špatný výsledek u 195/65, když minulej rok vyhráli 205/55.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé