18.1.2017 jsem se stal oficiálním majitelem tuhletý hujdy.

No hůř vypadá jen proto, že je dorasovaný. Jinak popravdě sem s tim jel asi jen 2km na dílnu, kde je to teď trochu rozebraný kuli převodovce. Takže musim udělat pár oprav a STK a snad se konečně povozim, každopádně to je obrovskej titanik.Krystof P. píše:Vypadá to "hůř" než felda, ale rozdíl je sakra znát, co ?
Jak to myslis?Deshi píše:jen otázka, není to vražedná investice??
podle popisu je to zralý na totální renovaci nebo na šrot (bez urážky majiteli....)3m3 píše:Jak to myslis?Deshi píše:jen otázka, není to vražedná investice??
Otázka je jestli myslíš investicí auto nebo kolesa. Jak řikáš, kastle je hodně humpolácká, jinak po výměně převodovky mi mechanika přijde ok, ještě by to sneslo výměnu brzd. kapaliny a odvzdušnění, ale i bez teho to funguje (ABS nefunguje, překvapivě). Nějak to prostě protáhnu technickou a buď mě to auto chytne (zatim se mu to krom tvarů kastle moc nedaří) a seženu jinou kastli (ona by šla asi vyspravit i tahle ještě) nebo to za chvíli prodám někomu na dělníka (předemnou to měli aji zedníci, viz. štuk mezi sedadlama) a nebo to ty dva roky dojezdim a zkončí ve šmelcu.Deshi píše: podle popisu je to zralý na totální renovaci nebo na šrot (bez urážky majiteli....)
To nebude, neboj. Až zas bude nějakej bakšiš a dostane se k nalakování vozu tak mě originalisti apop. budou chtít mučit, za to, že sem to auto znesvětil.3m3 píše:Cekam na fotky,to nakonec bude jeste pekna voňavka
Nevim jesi to chápu... ?3m3 píše:Teror kolorika?
Nechci ti do toho kecat, ale na karoserii v takovym stavu, by ses mohl krásně naučit kytovat, a pokud by sis nechal namíchat barvu a měl kompresor s pistolkou, tak třeba i lakovatochoda píše:
Nevim jesi to chápu... ?Ale barva to bude vskutku překrásná.
Kitovat trošku umím, ale né moc, většinou sem na to sral. Lakovat to budu určitě sám, na předchozím autě sem si to vyzkoušel tak do toho půjdu znova.Krystof P. píše:Nechci ti do toho kecat, ale na karoserii v takovym stavu, by ses mohl krásně naučit kytovat, a pokud by sis nechal namíchat barvu a měl kompresor s pistolkou, tak třeba i lakovatochoda píše:
Nevim jesi to chápu... ?Ale barva to bude vskutku překrásná.
![]()
Protože udělat z toho pomocí profíka pěkný auto bude stát nehorázný prachy a i když to zkusíš sám, tak to může bejt jen lepší, hm ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé